SoMeS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pucek ale ma nowego właściciela też spadam spać
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 dobra Panowie , ide spać , bo jutro mam wolne i musze sie wyspać przed nic nierobieniem 3mcie sie oka, ja też powoli lecę, rano mam ważną sprawę do załatwienia, a potem do roboty no to
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pucek ale ma nowego właściciela też spadam spać ale już na wiosnę w jego miejscu pojawi się APU :> Diman, no i widzę że jednak mocy nie będzie...
diman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pucek ale ma nowego właściciela też spadam spać ale już na wiosnę w jego miejscu pojawi się APU :> Diman, no i widzę że jednak mocy nie będzie... no niestety to co jest i starczy kiedys moze jakas benzynka porzadna
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Diman, to kiedy full ściema szyb + zawias + większy lacz??? :>
diman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Diman, to kiedy full ściema szyb + zawias + większy lacz??? :> wiosna jak sniegi zejda i sie ociepli zeby mozna bylo cos pogrzebac przed garazem
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Diman, to kiedy full ściema szyb + zawias + większy lacz??? :> wiosna jak sniegi zejda i sie ociepli zeby mozna bylo cos pogrzebac przed garazem to podziałamy Diman idę do wyra widzimy się rano
diman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Diman, to kiedy full ściema szyb + zawias + większy lacz??? :> wiosna jak sniegi zejda i sie ociepli zeby mozna bylo cos pogrzebac przed garazem to podziałamy Diman idę do wyra widzimy się rano spoko do jutra ja tez juz spadam nara
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Gregor i widze ze wkleiles Golfika od Miska ladnie to smiga Miron czy kase za kalendarze mamy tobie podeslac czy jak?
Skydiver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki skoro Ty nie chcesz się wsiąść za robota to ja idę popracować
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki skoro Ty nie chcesz się wsiąść za robota to ja idę popracować Dobra to ja dziś zrobię sobie wolne
Skydiver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oki skoro Ty nie chcesz się wsiąść za robota to ja idę popracować Dobra to ja dziś zrobię sobie wolne Tak tak jak tylko szef Cię namierzy że robisz to co zawsze czyli nic ....... to się weźmiesz za odśnieżanie
Guregoru Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Od odśnieżania to mamy magazynierów
Rekomendowane odpowiedzi