SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no właśnie :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Diman co z dzisiaj? no jeszcze nie wiem jak bedzie to ja sie prawdopodobnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Diman co z dzisiaj? no jeszcze nie wiem jak bedzie to ja sie prawdopodobnie pisze to jak coś to transport jakiś załatwie chociaż Krolu mówił że po nas wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Diman co z dzisiaj? no jeszcze nie wiem jak bedzie to ja sie prawdopodobnie pisze to jak coś to transport jakiś załatwie chociaż Krolu mówił że po nas wpadnie tak :?: :gwizdanie: :gwizdanie: DIman bierz żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Diman co z dzisiaj? no jeszcze nie wiem jak bedzie to ja sie prawdopodobnie pisze to jak coś to transport jakiś załatwie chociaż Krolu mówił że po nas wpadnie tak :?: :gwizdanie: :gwizdanie: DIman bierz żonę krolu po jaka cholere mi drzewo w lesie no chyba ze ty chcesz z nia isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 krolu po jaka cholere mi drzewo w lesie no chyba ze ty chcesz z nia isc :polew: mój ziom tak :?: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 13:28_________________________________________________Pucek uprzedziłeś mnie z tymi dystansami już miałem brać... graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No zobaczymy jak będzie z tym drzewem A ja mówiłem, że was odwiozę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No zobaczymy jak będzie z tym drzewem A ja mówiłem, że was odwiozę :gwizdanie: ale powiedziałeś że 20zł na paliwo i będziesz jeździł cały tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A kiedy wracasz do PL ? do PL czy do NL? Z NL do PL najwyzej odbierzesz sobie w nastepne swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A kiedy wracasz do PL ? do PL czy do NL? Z NL do PL najwyzej odbierzesz sobie w nastepne swieta nie wiem ale mam w planach nie prędki powrót [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 13:48_________________________________________________tymczasem spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mielismy sie wstrzymac z placeniem za kalendarz Czester kiedy zaczniesz czytać wszystko co się pisze Najpierw było wstrzymane płacenie bo nie było wiadomo dokładnie ile płacić (nie była znana kwota przysyłki ) Potem na czerwono i z dużych liter napisałem jakie są koszty i ile mamy wpłacać ( ten tekst o który się czepiłeś ) i do obecnej chwili w pierwszym poście jest info z płaceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 wszystkim[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 12:22_________________________________________________ponawiam pytanie wczorajsze : kto będzie na spocie w piątek? a możesz napisać co ma Ci dać nasza odpowiedź ? chyba, że masz zamiar kupić piwa po 50zł za sztukę, że ma to takie znaczenie Rudi - 15 osób już stawiało browary - widziałaś żeby któryś aż tak bardzo potrzebował znać dokłądną ilość osób będących na zlocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mielismy sie wstrzymac z placeniem za kalendarz Czester kiedy zaczniesz czytać wszystko co się pisze Najpierw było wstrzymane płacenie bo nie było wiadomo dokładnie ile płacić (nie była znana kwota przysyłki ) Potem na czerwono i z dużych liter napisałem jakie są koszty i ile mamy wpłacać ( ten tekst o który się czepiłeś ) i do obecnej chwili w pierwszym poście jest info z płaceniem Miron chodzilo mi o to, ze do puki nie bylo wiadome ile za przesylke placimy, to mamy sie wstrzymac z placeniem, dlatego jeszcze nie wszyscy zaplacili. Rudi a jak kogos nie bedzie, to dostanie browara za 2 tygodnie, proste :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron chodzilo mi o to, ze do puki nie bylo wiadome ile za przesylke placimy, to mamy sie wstrzymac z placeniem, dlatego jeszcze nie wszyscy zaplacili. zrozumiałem, że nie płacicie bo napisałem, że macie się wstrzymać ( ale to info dawno nie aktualne co widać na pierwszej stronie ) [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 14:49_________________________________________________ Rudi a jak kogos nie bedzie, to dostanie browara za 2 tygodnie, proste [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 14:50_________________________________________________Rudi - chyba że ci których nie będzie mają wysłać adres na PW ( wyślesz kurierem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 chyba że ci których nie będzie mają wysłać adres na PW ( wyślesz kurierem ) Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czester jak tam poszukiwania fury - coś szykasz ostro czy narazie spasowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Szukam, ale sie nie pali, musi byc obowiazkowo Q, avant, 2004r. ewentualnie 2003, z jakims rozsadnym wyposazeniem (ori xenon, najlepiej duza navi, i jakies skorki) s-line nawet nie szukam bo nie znajde 1.9 Q s-line Czekam na pewna kobite z Gliwic, bo ma sprzedawac czarnego avanta z konca 2004 w quattro, navi, xenon, od nowosci jej, tylko nie wiem ile sobie za nia zaspiewa, a jak nie ta to najprawdopodobniej pojade ze znajomym do Niemiec, ale tak jak mowilem nie wiem kiedy, mam nadzieje ze do wiosny cos sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi