miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 choć w sumie Poziu pytał na PW czy może się przywitać :gwizdanie: to był prezes ale nie pytam czemu mylisz mnie z prezesem :naughty: po ilości kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 po ilości kucy bajki opowiadasz jak zwykle jak tam u was pogoda? macie prąd ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 po ilości kucy bajki opowiadasz jak zwykle jak tam u was pogoda? macie prąd ? :naughty: A co wy nie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witka! Pucek szukam ci tego towaru, jak coś będzie to na pewno dam znać Jeśli chodzi o chatę Polaka 22.01 to nie dam rady niestety . W ten weekend mnie nie będzie na miejscu, to bawcie się dobrze ;( Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 po ilości kucy bajki opowiadasz jak zwykle jak tam u was pogoda? macie prąd ? :naughty: póki ministranci na parafii pedałuja to wieś prąd ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co wy nie macie złego licho nie bierze więc w stolicy prąd jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co wy nie macie złego licho nie bierze więc w stolicy prąd jest A co MCM ci pedałuje pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co MCM ci pedałuje pod blokiem nie mcm pedałuje, żeby mój psiak miał ciepło w budzie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co MCM ci pedałuje pod blokiem nie mcm pedałuje, żeby mój psiak miał ciepło w budzie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgubił w pracy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zle wiadomosci chyba bede zmuszony sprzedac czarnule ;( niebawem bede potrzebowac wiekszej gotówki, a na kredyt nie mam co liczyc kuzwa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zle wiadomosci chyba bede zmuszony sprzedac czarnule ;( niebawem bede potrzebowac wiekszej gotówki, a na kredyt nie mam co liczyc kuzwa ;( Nie żartuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zle wiadomosci chyba bede zmuszony sprzedac czarnule ;( niebawem bede potrzebowac wiekszej gotówki, a na kredyt nie mam co liczyc kuzwa ;( ;( ;( mam nadzieję, że pójdzie ci szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: chodziło mi bardziej o to że c**jowo wyglądasz jak Ci nic twarzy nie zasłania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zle wiadomosci chyba bede zmuszony sprzedac czarnule ;( niebawem bede potrzebowac wiekszej gotówki, a na kredyt nie mam co liczyc kuzwa ;( ;( ;( mam nadzieję, że pójdzie ci szybko j**ani ludzie, j**ane pieniadze - w dzisiejszych czasach chyba nikt nie ma skrupułów :/ mam ochote sie rozplakac normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: chodziło mi bardziej o to że c**jowo wyglądasz jak Ci nic twarzy nie zasłania :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Poziek a gdzie masz kropka ? myślisz, że jakaś zorganizowana akcja na kropka ?? :naughty: Hhmmm......., a jest tu jakiś cwaniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi