Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item872439157_komputer_dedykowany_do_vw_gps_1_2ghz_hd160gb.html widział ktoś coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item872439157_komputer_dedykowany_do_vw_gps_1_2ghz_hd160gb.html widział ktoś coś takiego wszystko idzie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie pany z rana komputer pierwsza liga szkoda ze taki drogi poczekam jeszcze stanieje i se kupie zamiast rns'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item872439157_komputer_dedykowany_do_vw_gps_1_2ghz_hd160gb.html widział ktoś coś takiego wszystko idzie do przodu no i bajera aktualnie mam wlany Mixol a na poważnie to Mobil Super S 10w40, chociaż na lepkości 40 nie powinno się jeździć w 1.8T :gwizdanie: na mnie już czas, spadam do roboty to miłego dnia laski :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie pany z rana komputer pierwsza liga szkoda ze taki drogi poczekam jeszcze stanieje i se kupie zamiast rns'e Diman - taniej wyjdzie kupić 2 x laptop po 2 tyś i w zagłówki wmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/item872439157_komputer_dedykowany_do_vw_gps_1_2ghz_hd160gb.html widział ktoś coś takiego wszystko idzie do przodu no i bajera aktualnie mam wlany Mixol a na poważnie to Mobil Super S 10w40, chociaż na lepkości 40 nie powinno się jeździć w 1.8T :gwizdanie: na mnie już czas, spadam do roboty to miłego dnia laski :> pracuj tam dzielnie :gwizdanie: i nie na rób głupot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie pany z rana komputer pierwsza liga szkoda ze taki drogi poczekam jeszcze stanieje i se kupie zamiast rns'e Diman - taniej wyjdzie kupić 2 x laptop po 2 tyś i w zagłówki wmontować no wlasnie dlatego poczekam jeszcze nie pali mi sie jak cos to wezme lapa do auta i bedzie RNS'e 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie pany z rana komputer pierwsza liga szkoda ze taki drogi poczekam jeszcze stanieje i se kupie zamiast rns'e Diman - taniej wyjdzie kupić 2 x laptop po 2 tyś i w zagłówki wmontować no wlasnie dlatego poczekam jeszcze nie pali mi sie jak cos to wezme lapa do auta i bedzie RNS'e 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 jaki teraz jest podpis bo ja nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wieśszpan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 jaki teraz jest podpis bo ja nie widzę szkoda ze nie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wieśszpan [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 13:38_________________________________________________ jaki teraz jest podpis bo ja nie widzę szkoda ze nie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Teraz jest "zdjecie usuniete" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 No w końcu coś ciekawego się dzieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jeszcze jakiegos kologe w to mieszacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi