diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no to teraz beda nas razem jechac na dwa konta [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:11_________________________________________________ jak tam po programie :>
bish - kopt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no to teraz beda nas razem jechac na dwa konta [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:11_________________________________________________ jak tam po programie :> [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:14_________________________________________________Diman, nartki wczoraj ok, tylko troche ciemno
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no to wam watek zamknal czyt kezor somes arek rudi tzn b5 batalion
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja nie jestem jeszcze w klubie no to chyba juz do niego nie wstapisz bo sie ive wkurwil na was
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemka Harry - Poterze bez obrazy :>
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a teraz na poważnie - jeżeli macie coś do siebie prywatnie ( info do wszystkich ) to załatwiajcie to sobie na PW nie każdy chce to czytać tymbardziej jak przekracza się pewne granice. ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a teraz na poważnie - jeżeli macie coś do siebie prywatnie ( info do wszystkich ) to załatwiajcie to sobie na PW nie każdy chce to czytać tymbardziej jak przekracza się pewne granice. ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW :polew:
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a teraz na poważnie - jeżeli macie coś do siebie prywatnie ( info do wszystkich ) to załatwiajcie to sobie na PW nie każdy chce to czytać tymbardziej jak przekracza się pewne granice. ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW o czym Ty mówisz ?
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dla tych co nie rozumieją mojego postu: :disgust: MIRON : Jak masz coś do kogoś to piszcie mu to na PW JA: więc zrobiłem liste do kogo coś mam :tongue4: oczywiście jako żart... :wallbash: :wallbash: już jaśniej ?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:45_________________________________________________ ja żadnego PW nie dostałem tez nie ja żadnego PW nie dostałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:45_________________________________________________Tylko Diman zrozumiał :notworthy:
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 trzeba było tak od razu napisać , nie każdy zna Twoje myśli :gwizdanie:
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 trzeba było tak od razu napisać , nie każdy zna Twoje myśli :gwizdanie: eśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale niekumaci milosnicy a4-rek :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:51_________________________________________________ Dla tych co nie rozumieją mojego postu: :disgust: MIRON : Jak masz coś do kogoś to piszcie mu to na PW JA: więc zrobiłem liste do kogo coś mam :tongue4: oczywiście jako żart... :wallbash: :wallbash: już jaśniej ?? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:45_________________________________________________ ja żadnego PW nie dostałem tez nie ja żadnego PW nie dostałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 17:45_________________________________________________Tylko Diman zrozumiał :notworthy: :polew: nie moglem sie powstrzymac
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a teraz na poważnie - jeżeli macie coś do siebie prywatnie ( info do wszystkich ) to załatwiajcie to sobie na PW nie każdy chce to czytać tymbardziej jak przekracza się pewne granice. ok, Guru, Pucek, Miron, Somes, Keżor, Rudi, Pelex, Skydiver, Diman, Patrikos, Piterra Poszło PW Dobrze, ze do mnie nic nie masz rozumiem, ze to za ten kolektor ?
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobrze, ze do mnie nic nie masz rozumiem, ze to za ten kolektor ? za kolektor to będzie :drunk: A na liście Cie nie ma bo zapomniałem jaki masz nick... bo ostatnio zmieniałeś
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobrze, ze do mnie nic nie masz rozumiem, ze to za ten kolektor ? za kolektor to będzie :drunk: A na liście Cie nie ma bo zapomniałem jaki masz nick... bo ostatnio zmieniałeś krolu no sie nie dziwie bo zmiana jego nicka byla diametralna
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobrze, ze do mnie nic nie masz rozumiem, ze to za ten kolektor ? za kolektor to będzie :drunk: A na liście Cie nie ma bo zapomniałem jaki masz nick... bo ostatnio zmieniałeś krolu no sie nie dziwie bo zmiana jego nicka byla diametralna to zaburzyło moje Fen-shui na forum :naughty:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobrze, ze do mnie nic nie masz rozumiem, ze to za ten kolektor ? za kolektor to będzie :drunk: A na liście Cie nie ma bo zapomniałem jaki masz nick... bo ostatnio zmieniałeś krolu no sie nie dziwie bo zmiana jego nicka byla diametralna to zaburzyło moje Fen-shui na forum :naughty: no pewno cos w tym jest :polew:a byles na tej imprezie
Rekomendowane odpowiedzi