czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 po browar do sklepu O browar dobry pomysł Diman ty to masz siłę przekonywania to jest za***isty pomysl :>
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi Chcesz wiedzieć to czytaj
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 albo pojechał sie lansować swoją pseudo eSą po KNW :gwizdanie: Bez kfiatków musi sobie jakoś radzić
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi czytaj my ci nie powiemy :>
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi był dym w batalionie B5
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a ja musze jeszcze odstawic auto na parking i potem sie napije
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a ja musze jeszcze odstawic auto na parking i potem sie napije
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 o i moderator globalny sie pojawil :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 o i moderator globalny sie pojawil :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 zrobi porzadek z pomocnikiem guru :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 o i moderator globalny sie pojawil :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 o i moderator globalny sie pojawil :gwizdanie: zrobi porzadek z pomocnikiem guru :gwizdanie: kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi a ja czytam strona po stronie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:25_________________________________________________ I co do dymów które były na forum przyłączam się do tego co powiedział Miron (od tego macie PW) tylko że ja dołożę swoje to znaczy wypierdolę każdy post który będzie "brał w tym" udział i możecie się żalić do Prezesa ile chcecie mam takie prawo i możliwości na Śląskich i jak będzie trzeba to będę z nich korzystał a ty Rudi się tak nie wkurwiaj bo większość jest na żarty a jak nie umiesz żartować z innymi to jest twój problem znalazl sie pomocnik ku***a moderatora globalnego Nastepnemu cos sie nasralo w glowie ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie..........
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guruguru się wyciszył ........ widocznie przelewy idą
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 o i moderator globalny sie pojawil :gwizdanie: zrobi porzadek z pomocnikiem guru :gwizdanie: kurde co sie dzieje jakies dymy czy cos?? niechce mi sie czytac tego waszego spamu o co chodzi a ja czytam strona po stronie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:25_________________________________________________ I co do dymów które były na forum przyłączam się do tego co powiedział Miron (od tego macie PW) tylko że ja dołożę swoje to znaczy wypierdolę każdy post który będzie "brał w tym" udział i możecie się żalić do Prezesa ile chcecie mam takie prawo i możliwości na Śląskich i jak będzie trzeba to będę z nich korzystał a ty Rudi się tak nie wkurwiaj bo większość jest na żarty a jak nie umiesz żartować z innymi to jest twój problem znalazl sie pomocnik ku***a moderatora globalnego Nastepnemu cos sie nasralo w glowie ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... :polew:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 rozwalacie mnie z tym tekstem "moderator globalny" :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 rozwalacie mnie z tym tekstem "moderator globalny" :polew: no przeciez nie my to wymyslilismy to ciebie tak nazwali
Rekomendowane odpowiedzi