Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 rozwalacie mnie z tym tekstem "moderator globalny" :polew: Lepiej być globalnym niż RÓŻOWYM
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą Nie guru ty jestes 3
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak No ciekawe kto to był :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:29_________________________________________________ ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym W tym przypadku zależało by mu żeby być pierwszym
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak No ciekawe kto to był :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:29_________________________________________________ ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi Guru ty znowu pijany ?
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi coś często Ci sie jeb..ie ostatnio
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak No ciekawe kto to był :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:29_________________________________________________ ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi Guru ty znowu pijany ? No właśnie jeszcze nie :polew:
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak No ciekawe kto to był :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:29_________________________________________________ ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi Guru ty znowu pijany ? No właśnie jeszcze nie :polew: Nie ma Pucka to jest jakiś rozkojarzony :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 O Pituś przyszedl czyta czy wejdzie tak z buta
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 O Pituś przyszedl czyta czy wejdzie tak z buta Czyta, ale zaraz cos doje...
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 O Pituś przyszedl Dajcie mu nadrobić spam ........
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru znajdź kolesia który z tym PW wymyślił i wytłumacz mu po męsku co i jak No ciekawe kto to był :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:29_________________________________________________ ...............acha - zrozumiałem - jestem tym pierwszym któremu się nasrało w głowie.......... Wreszcie jestem w czymś przed tobą raczej za mną skoro jestem tym pierwszym A no tak poje*ało mi się :polew: I znowu drugi Guru ty znowu pijany ? No właśnie jeszcze nie :polew: Nie ma Pucka to jest jakiś rozkojarzony :gwizdanie: Spadaj O Pituś przyszedl czyta czy wejdzie tak z buta Czyta bo pewnie dołoży swoją ripostę do tego wszystkiego
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 O Pituś przyszedl czyta czy wejdzie tak z buta Zawsze lubiał wejść z lacia
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Diman Hugo się ostatnio pytał co Ci się stało
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Diman Hugo się ostatnio pytał co Ci się stało [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 19:38_________________________________________________ciekawie z czym doj**ie
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 że tak nadupi..sz z postami
Rekomendowane odpowiedzi