A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dobra ide z tym autem pomalu ze spamem nie bedzie zle :>
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru to chyba twoje plany o B8 legly w gruzach przez ten reczny, chyba ze sobie dorezasz
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Przepraszam jestem tu nowy i w zwiazku z tym mam pytanko czy jutro jest może Spot ? jeśli tak to gdzie ? i czy ktoś mi moze zrobic LOGI ? no i najwarzniejsze czy dostane naklejke
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru to chyba twoje plany o B8 legly w gruzach przez ten reczny, chyba ze sobie dorezasz Jak będę miał 3.0 TFSI w Q to nie będzie mi potrzebny żaden ręczny [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 21:28_________________________________________________ Przepraszam jestem tu nowy i w zwiazku z tym mam pytanko czy jutro jest może Spot ? jeśli tak to gdzie ? i czy ktoś mi moze zrobic LOGI ? no i najwarzniejsze czy dostane naklejke Nie i wyrywaj z naszego wątku ale już
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pelex tu masz ta pania Dzięki A-rek juz ja sbie znalazlem w meking-offie tam widac lepiej szczegóły
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Przepraszam jestem tu nowy i w zwiazku z tym mam pytanko czy jutro jest może Spot ? jeśli tak to gdzie ? i czy ktoś mi moze zrobic LOGI ? no i najwarzniejsze czy dostane naklejke Zapomniales sie zapytac, czy nie bedziesz przeszkadzal
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru to chyba twoje plany o B8 legly w gruzach przez ten reczny, chyba ze sobie dorezasz Jak będę miał 3.0 TFSI w Q to nie będzie mi potrzebny żaden ręczny [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 21:28_________________________________________________ Przepraszam jestem tu nowy i w zwiazku z tym mam pytanko czy jutro jest może Spot ? jeśli tak to gdzie ? i czy ktoś mi moze zrobic LOGI ? no i najwarzniejsze czy dostane naklejke Nie i wyrywaj z naszego wątku ale już Ale wy jesteście hamyyyy
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Guru to chyba twoje plany o B8 legly w gruzach przez ten reczny, chyba ze sobie dorezasz Jak będę miał 3.0 TFSI w Q to nie będzie mi potrzebny żaden ręczny [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 21:28_________________________________________________ Przepraszam jestem tu nowy i w zwiazku z tym mam pytanko czy jutro jest może Spot ? jeśli tak to gdzie ? i czy ktoś mi moze zrobic LOGI ? no i najwarzniejsze czy dostane naklejke Nie i wyrywaj z naszego wątku ale już Ale wy jesteście hamyyyy Wiemy
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No dobra to czy moge wogóle przyjechać skoro nie należe to tej zj....ej ELYTY
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No dobra to czy moge wogóle przyjechać skoro nie należe to tej zj....ej ELYTY Mozesz, ale musisz wziac browary, wystawic je z bagaznika, i spier.... :>
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No dobra to czy moge wogóle przyjechać skoro nie należe to tej zj....ej ELYTY BMW mają spoty w środy
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co jest 22-go ?? bo mamakurat impreze z roboty
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co jest 22-go ?? bo mamakurat impreze z roboty 22-go jest impreza z okazji 2000 strony
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No dobra to czy moge wogóle przyjechać skoro nie należe to tej zj....ej ELYTY BMW mają spoty w środy :polew: To już wiem czemu nigdy nie masz czasu w środy :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobra rece mi opadają nie moge dogonic Was bo mam gości i ide jutro przed zlotem spróbuje jeszcze raz nadrobic
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co jest 22-go ?? bo mamakurat impreze z roboty 22-go jest impreza z okazji 2000 strony Obecnosc obowiazkowa
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co jest 22-go ?? bo mamakurat impreze z roboty 22-go jest impreza z okazji 2000 strony o cholerka wpadne na szybko po imprezie zakładowej i moze chlapne browarka
Rekomendowane odpowiedzi