diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kamil, 5W50 lub 10W60 WARUMMM??? pisz po polsku do mnie Max, koszulkę mam od czwartku i nie byles w nie w imperium bys nie musial nic robic same by podbijaly
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Maxito, a wiesz jakie laseczki, fakt, było mało lasek aż mnie to dziwiło, no ale impreza na 102
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to co lecimy do Gregora? :> Pucek ja po ciebie przyjade
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja mam jeszcze banie nie jesteś sam a ja trzezwy jestem ale spac mi sie chce :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kamil, 5W50 lub 10W60 WARUMMM??? pisz po polsku do mnie Max, koszulkę mam od czwartku i nie byles w nie w imperium bys nie musial nic robic same by podbijaly :polew: siema diman [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________ Maxito, a wiesz jakie laseczki, fakt, było mało lasek aż mnie to dziwiło, no ale impreza na 102 no wierze wierze dobra chłopy idę spamować na Katowice
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to co lecimy do Gregora? :> Pucek ja po ciebie przyjade noo to byś mi spadł z nieba :> nie no, drugi dzień na mega bani? trochę tego nie widzę
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja trzeźwy będę dopiero w nocy chyba
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 teraz to ze 2 promile jeszcze a gdzie się dziś bawimy? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:28_________________________________________________ ja jedno piwko i mam fajnie mi też by 5zł starczyło by się najebać
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja to pier**le, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie: ja tego wywaliłem 400 ml w ciągu godziny
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja jedno piwko i mam fajnie to wypijesz je u Gregora a gdzie się dziś bawimy? no jedna propozycja juz padla :gwizdanie:
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Klina walnijcie, a poczujecie sie o niebo lepiej :>
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ci powiem faktycznie wyczyn 17 a ty dopiero stać potrafisz :polew: do Tarnowskich to cie chyba ale powiozą :kox: daj spokój dopiero wstałem fajnie sie bawicie, :slina: :slina:szkoda że już kawalerem nie jestem :slina: :slina: ja tez nie i co spoko sie bawilem musisz z zonka powaznie pogadac zeby cie puszczala na imprezy
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja to pier***e, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie: ja tego wywaliłem 400 ml w ciągu godziny 400ml w ciągu godziny... a pomyśl że do tego jeszcze wysączyłem z 5drinków do zapijania a gwoździem do trumny było jeszcze pół flaszki whiskey w domu urządziłem sobie swoje własne Pearl Harbor
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja to pier***e, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie: ja tego wywaliłem 400 ml w ciągu godziny 400ml w ciągu godziny... a pomyśl że do tego jeszcze wysączyłem z 5drinków do zapijania a gwoździem do trumny było jeszcze pół flaszki whiskey w domu urządziłem sobie swoje własne Pearl Harbor :polew:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja to pier***e, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie: ja tego wywaliłem 400 ml w ciągu godziny 400ml w ciągu godziny... a pomyśl że do tego jeszcze wysączyłem z 5drinków do zapijania a gwoździem do trumny było jeszcze pół flaszki whiskey w domu urządziłem sobie swoje własne Pearl Harbor Somes, ale ty mniej vódy walnąleś, bo 150ml 3 x 50 a ja jeszcze potem z guru piłem [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:36_________________________________________________ja dzisiaj odpadam, zaaapoomnijcie :gwizdanie: ledwo żyje
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie: potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie: potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam :polew: noo potem to już miałeś mega banię, ja do Ciebie gadałem przy barze a Ty nic
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no to nic, ja zaraz spadam zone na nocke zawiesc, a potem melduje sie u ciebie Pucek do zas
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no to nic, ja zaraz spadam zone na nocke zawiesc, a potem melduje sie u ciebie Pucek do zas to ja się muszę ogarnąć w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi