Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamil, 5W50 lub 10W60 :)

WARUMMM???

pisz po polsku do mnie :polew:

Max, koszulkę mam od czwartku

i nie byles w nie w imperium bys nie musial nic robic same by podbijaly :tongue4:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Maxito, a wiesz jakie laseczki, fakt, było mało lasek aż mnie to dziwiło, no ale impreza na 102 :decayed::polew:

Opublikowano

to co lecimy do Gregora? :>

Pucek ja po ciebie przyjade :wink4:

Opublikowano

ja mam jeszcze banie :no::decayed:

nie jesteś sam :decayed:

a ja trzezwy jestem :tongue4: ale spac mi sie chce :gwizdanie:
Opublikowano

Kamil, 5W50 lub 10W60 :)

WARUMMM???

pisz po polsku do mnie :polew:

Max, koszulkę mam od czwartku

i nie byles w nie w imperium bys nie musial nic robic same by podbijaly :tongue4:

:polew: :polew: :polew:

siema diman [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________

Maxito, a wiesz jakie laseczki, fakt, było mało lasek aż mnie to dziwiło, no ale impreza na 102 :decayed::polew:

no wierze wierze

dobra chłopy idę spamować na Katowice

Opublikowano

to co lecimy do Gregora? :>

Pucek ja po ciebie przyjade :wink4:

noo to byś mi spadł z nieba :>

nie no, drugi dzień na mega bani? trochę tego nie widzę :polew:

Opublikowano

ja trzeźwy będę dopiero w nocy chyba :mysli:

Opublikowano

ja jedno piwko i mam fajnie :polew:

Opublikowano

teraz to ze 2 promile jeszcze :polew:

a gdzie się dziś bawimy? :kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:28_________________________________________________

mi też by 5zł starczyło by się najebać :polew:

Opublikowano

ja to pier**le, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie:

ja tego wywaliłem 400 ml w ciągu godziny :kwasny:

Opublikowano

to wypijesz je u Gregora

a gdzie się dziś bawimy?

no jedna propozycja juz padla :gwizdanie:

Opublikowano

Klina walnijcie, a poczujecie sie o niebo lepiej :>

Opublikowano

ci powiem faktycznie wyczyn 17 a ty dopiero stać potrafisz :polew: :polew: :polew:

do Tarnowskich to cie chyba ale powiozą :kox: :kox: :kox:

daj spokój dopiero wstałem :decayed:

fajnie sie bawicie,

:slina: :slina: :slina: :slina:szkoda że już kawalerem nie jestem :slina: :slina: :slina: :slina:

ja tez nie i co spoko sie bawilem musisz z zonka powaznie pogadac zeby cie puszczala na imprezy :tongue4:
Opublikowano

ja to pier***e, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie:

400ml w ciągu godziny... a pomyśl że do tego jeszcze wysączyłem z 5drinków do zapijania a gwoździem do trumny było jeszcze pół flaszki whiskey w domu :blink: urządziłem sobie swoje własne Pearl Harbor :kox::polew:

Opublikowano

ja to pier***e, ledwo co leże, a jak pomyśle o vódce to mi się rzygać chce :gwizdanie:

400ml w ciągu godziny... a pomyśl że do tego jeszcze wysączyłem z 5drinków do zapijania a gwoździem do trumny było jeszcze pół flaszki whiskey w domu :blink: urządziłem sobie swoje własne Pearl Harbor :kox::polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

Somes, ale ty mniej vódy walnąleś, bo 150ml 3 x 50 a ja jeszcze potem z guru piłem :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:36_________________________________________________ja dzisiaj odpadam, zaaapoomnijcie :gwizdanie:

ledwo żyje

Opublikowano

ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie:

potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam :polew:

Opublikowano

ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie:

potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam :polew:

:polew: :polew: :polew:

noo potem to już miałeś mega banię, ja do Ciebie gadałem przy barze a Ty nic :polew:

Opublikowano

no to nic, ja zaraz spadam zone na nocke zawiesc, a potem melduje sie u ciebie Pucek

do zas :hi:

Opublikowano

no to nic, ja zaraz spadam zone na nocke zawiesc, a potem melduje sie u ciebie Pucek

do zas :hi:

to ja się muszę ogarnąć w takim razie :polew: