Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Arek :>[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 10:35_________________________________________________niezle imprezujecie panowie
MAJKI Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Za to dzis ja mam piekna banie po Gwarku Tak to jest jak człowiek sie wyrwie raz na pół roku z chaty to pozniej nic nie pamieta
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Za to dzis ja mam piekna banie po Gwarku Tak to jest jak człowiek sie wyrwie raz na pół roku z chaty to pozniej nic nie pamieta Jak mieć piękną banie pokazali by Ci chłopaki jak bys z nimi pojechał
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było Na Wałbrzych wystarczy .... a po obejrzeniu filmiku zapewne Karol coś rezał żeby było lepiej
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 daje rade ......... POKER FACE (możliwe że było ) Kretyn było ale dopiero jakieś 15 razy
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 daje rade ......... POKER FACE (możliwe że było ) Kretyn było ale dopiero jakieś 15 razy [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 11:52_________________________________________________Miron jeszcze wszystkich filmików nie skomentowałeś
gregory Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było Ten co to subaru prowadził to na serio był jakiś po*eb, ja też czasem pociskam, ale w miejscach pewnych, a nie w terenie mocno zabudowanym.............. i ten pieszy na przejściu który musiał uciekać
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było Ten co to subaru prowadził to na serio był jakiś po*eb, ja też czasem pociskam, ale w miejscach pewnych, a nie w terenie mocno zabudowanym.............. i ten pieszy na przejściu który musiał uciekać Ale czego to się nie robi żeby kumplom pokazać jak furka daje rade :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było Ten co to subaru prowadził to na serio był jakiś po*eb, ja też czasem pociskam, ale w miejscach pewnych, a nie w terenie mocno zabudowanym.............. i ten pieszy na przejściu który musiał uciekać Kierującemy to subaru życzę owinięcia się wokół drzewa - dla rozjaśnienia umysłu
gregory Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Po to panowie chyba właśnie rezacie :wallbash: ciekaw jestem jakie parametry autko miało - bo kolesie się podniecali jakby conajmniej z 400ps było byleby się nie okazało że tam 250ps było Ten co to subaru prowadził to na serio był jakiś po*eb, ja też czasem pociskam, ale w miejscach pewnych, a nie w terenie mocno zabudowanym.............. i ten pieszy na przejściu który musiał uciekać Ale czego to się nie robi żeby kumplom pokazać jak furka daje rade :gwizdanie: Takie rzeczy to się robi jak już poza terenem zabudowanym, albo najlepiej na torze.[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 12:26_________________________________________________ daje rade ......... POKER FACE (możliwe że było ) Kretyn Eeeee..., to było już kupa razy. W tym filmiku nie ma akurat nic z kretynizmu. Kierowca jedzie po autostradzie i prawdopodobnie najeżdża na palmę oleju. Ten który zmienił nazwę tego filmiku i podłożył inną muzykę zapewne jeździ daewoo tico raz w tygodniu do kościoła i raz na dyskotekę do wsi, a jak przekroczy prędkość 100km/h to ma już mokro i mu się gacie trzęsą. Każdego który jeździ z prędkością ponad 100km/h uważa za pirata drogowego, a sam uważa się za dobrego kierowcę bo jeździ bardzo powoli. :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ciszaaa jak makiem zasiał .........
Skydiver Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ludziska jak wyspani? Jedni tak inni jeszcze śpią
harry66 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ludziska jak wyspani? Jedni tak inni jeszcze śpią
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ludziska jak wyspani? jeszcze nie ale zaraz idą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi