Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon?
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, jakie 2 godziny przecież w godzinę tyle wypiliśmy BO o 2:25 byliśmy na miejscu, poszło po secie i piwie, weszliśmy na górę znów to samo, potem Ty postawiłeś 2x a potem ja, tylko nie pamiętam czy raz czy dwa a o 4:45 wracaliśmy, nie zapominaj że jeszcze tańczyliśmy więc w godzinę to poszło, no i jak tu się nie spić? ja już z Wami nie jadę Tzn że ja też byłem na parkiecie No w godzinę to się jeszcze tak nigdy nie sprawiłem Spoko Pucek w bukowinie trzeba pić wolniej no wiesz Wy byliście na imprezie od 2 pm , a w Bukowinie będzie cały dzień na lajtowe drinkowanie
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają ja to mam nadzieję że nas nie zapamiętali i wpuszczą następnym razem :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? Już lepiej Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________ nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają ja to mam nadzieję że nas nie zapamiętali i wpuszczą następnym razem :polew: Oby
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech Mam wyrozumiałą żonkę :gwizdanie: ona wie że lubię trochę chlapnąć Więc swoje mogę wypić w Bukowince Z drugiej strony nie jadę tam tylko dla ale i dla innych atrakcji
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech Mam wyrozumiałą żonkę :gwizdanie: ona wie że lubię trochę chlapnąć Więc swoje mogę wypić w Bukowince Z drugiej strony nie jadę tam tylko dla ale i dla innych atrakcji jakich atrakcji??????
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech Mam wyrozumiałą żonkę :gwizdanie: ona wie że lubię trochę chlapnąć Więc swoje mogę wypić w Bukowince Z drugiej strony nie jadę tam tylko dla ale i dla innych atrakcji I tak sie skonczy tylko na piciu
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jakich atrakcji?????? jemu się wydaje że tam będą większe atrakcje niż picie
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 to było nasze własne Pearl Harbor Pearl Harbor to przy tym było jak pierdnięcie armagedon? nie mam pytań znów na wejściu będą się zemnie śmiali :polew: teraz już wiecie dlaczego mówiłem że tam mnie znają [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________Patrikos, na lajcie to baby piją, a jak Ciebie Żonka nie pozwoli dużo pić to sorry, Twój pech Mam wyrozumiałą żonkę :gwizdanie: ona wie że lubię trochę chlapnąć Więc swoje mogę wypić w Bukowince Z drugiej strony nie jadę tam tylko dla ale i dla innych atrakcji I tak sie skonczy tylko na piciu Jak zawsze Adam pamiętasz: "tak się bawią.... tak się bawią..... Gliwice" o trzeba by zaliczkę zapłacić Właśnie ale pierdykam jeszcze kupa czasu
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jakich atrakcji?????? jemu się wydaje że tam będą większe atrakcje niż picie no chyba że chodziło mu o sex z Żoną w górach bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jakich atrakcji?????? jemu się wydaje że tam będą większe atrakcje niż picie A co miał żonie powiedzieć
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jakich atrakcji?????? jemu się wydaje że tam będą większe atrakcje niż picie no chyba że chodziło mu o sex z Żoną w górach bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz?
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 o trzeba by zaliczkę zapłacić już zapłacona
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bo ja tam z atrakcji to widzę tylko chlanie, spanie i rzyganie Zgadzam się ze wszystkim oprócz rzygania myślisz że tego unikniesz? ja nastawiam się na te trzy opcje
Rekomendowane odpowiedzi