Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie :polew:
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes a ty bys przyjechal na zlot z tej NL
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie :polew: tu nie ma się co śmiać, do 24 stycznia zostało mi jakieś 400 mega :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes a ty bys przyjechal na zlot z tej NL nie kalkuluje mi się trzaskać trasę za 250euro na 3 dni [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:45_________________________________________________ Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie :polew: tu nie ma się co śmiać, do 24 stycznia zostało mi jakieś 400 mega :gwizdanie: uuu limity masz
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie :polew: tu nie ma się co śmiać, do 24 stycznia zostało mi jakieś 400 mega :gwizdanie: To co kończysz ze spamem do 24
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to no limity limity, 3 GB na miesiąc, w tym jakoś zaszalałem i zostało mniej niż 400 mega bez ściagania mp3 i filmów, na samych stronkach
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to Idź spać idź żebyś zaś czegoś nie narobił w robocie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to no limity limity, 3 GB na miesiąc, w tym jakoś zaszalałem i zostało mniej niż 400 mega bez ściagania mp3 i filmów, na samych stronkach stronki typu redtube dużo wciągają
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Somes a ty bys przyjechal na zlot z tej NL nie kalkuluje mi się trzaskać trasę za 250euro na 3 dni [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:45_________________________________________________ Hehe wszyscy zdjecia ogladaja ja już je całkiem niedawno oglądałem teraz już nie mogę bo kończy mi się limit na necie :polew: tu nie ma się co śmiać, do 24 stycznia zostało mi jakieś 400 mega :gwizdanie: uuu limity masz Somes ja dojechalem dokladnie za 50 euro w jedna strone, wiec nie wiem ktoredy ty jezdzisz, albo co holujesz za soba Narazie pucek
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to no limity limity, 3 GB na miesiąc, w tym jakoś zaszalałem i zostało mniej niż 400 mega bez ściagania mp3 i filmów, na samych stronkach stronki typu redtube dużo wciągają dokładnie, cała prawda to jeszcze raz Guru, dzięki, ale na rano nie ma możliwości żeby walnąć ściemę
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to no limity limity, 3 GB na miesiąc, w tym jakoś zaszalałem i zostało mniej niż 400 mega bez ściagania mp3 i filmów, na samych stronkach oszczędzaj limit bo może Cię coś ominąć
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Guru, dzięki, ale na rano nie ma możliwości żeby walnąć ściemę
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja spadam, niestety mam na rano, czyli pobudka o 4:40 :gwizdanie: to no limity limity, 3 GB na miesiąc, w tym jakoś zaszalałem i zostało mniej niż 400 mega bez ściagania mp3 i filmów, na samych stronkach stronki typu redtube dużo wciągają dokładnie, cała prawda to jeszcze raz Guru, dzięki, ale na rano nie ma możliwości żeby walnąć ściemę racja , to samo jest u mnie w robocie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 tak Czester do Gliwic ale potem trzeba dalej na Bukowinę pociągnąć i niebawem wracać spowrotem... poza tym ja na Niemczech jadę ile fabryka dała :gwizdanie: i już teraz jak zacznę robotę to nie chce przerywać
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 tak Czester do Gliwic ale potem trzeba dalej na Bukowinę pociągnąć i niebawem wracać spowrotem... poza tym ja na Niemczech jadę ile fabryka dała :gwizdanie: i już teraz jak zacznę robotę to nie chce przerywać Jak tam chcesz, ale mega impreza cie ominie Dalej tyle robot jest w tych Niemczech ?
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 tak Czester do Gliwic ale potem trzeba dalej na Bukowinę pociągnąć i niebawem wracać spowrotem... poza tym ja na Niemczech jadę ile fabryka dała :gwizdanie: i już teraz jak zacznę robotę to nie chce przerywać w sumie jakieś 3 kkm czyli nie tak dużo , dasz rade
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 tak Czester do Gliwic ale potem trzeba dalej na Bukowinę pociągnąć i niebawem wracać spowrotem... poza tym ja na Niemczech jadę ile fabryka dała :gwizdanie: i już teraz jak zacznę robotę to nie chce przerywać Jak tam chcesz, ale mega impreza cie ominie Dalej tyle robot jest w tych Niemczech ? no wiem że mnie ominie niestety... może na letni się załapię... choć jeszcze nie wiem czy pojadę teraz cały czas myślę nad tym teraz jak jechałem to w zachodnich dojczach była tragedia ale potem już fajnie
Patrikos28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 co to już wszyscy śpią :gwizdanie:
czester Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A mowia, ze Niemcy maja dobre drogi co to już wszyscy śpią :gwizdanie: Ja nie spie
Rekomendowane odpowiedzi