SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 możecie podjechać prosto - na godz.19 - tylko żeby piątki Wam się nie pomyliły
Guregoru Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Esemes odprowadza koleżnkę która wyrwał na baletach do domu . Kiedy dochodza do klatki, sesmes czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku***a 3 rano !!! :polew:
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ludki sprawa jest i musze sie zapytac ,Harry pyta czy mozemy przyjechac od razu do Chaty Polaka bo tak bedziemy musieli robic kolo do forum i spowrotem ? chyba ze jak mus to mus na rope im szkoda chcą niech podjadą prosto
Skydiver Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jak robi to Esemes : Pierwsza randka. Para siedzi w parku na ławce,rozmowa nie klei się. W końcu po 10 minutach esemes mówi; - no to jak,dasz mi czy nie ? Na to dziewczyna : - prosił, prosił i wyprosił
Patrikos28 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Esemes odprowadza koleżnkę która wyrwał na baletach do domu . Kiedy dochodza do klatki, sesmes czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku***a 3 rano !!! :polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Esemes odprowadza koleżnkę która wyrwał na baletach do domu . Kiedy dochodza do klatki, sesmes czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku***a 3 rano !!! dobre no dobre :>
Patrikos28 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jak robi to Esemes : Pierwsza randka. Para siedzi w parku na ławce,rozmowa nie klei się. W końcu po 10 minutach esemes mówi; - no to jak,dasz mi czy nie ? Na to dziewczyna : - prosił, prosił i wyprosił :polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to może mi przywieźcie do domu to koryto, taniej mnie wyjdzie na mnie też już czas :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 do jutra - spadam he he jak zawsze :gwizdanie:
czester Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Esemes odprowadza koleżnkę która wyrwał na baletach do domu . Kiedy dochodza do klatki, sesmes czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... - Tutaj? jestes nienormalny. - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... - No dawaj nie badz taka... - Powiedzialam ci ze nie i koniec! - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku***a 3 rano !!! :polew: Dobre :polew: I kto mu w koncu zrobil laske ? ojciec ?
SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 I kto mu w koncu zrobil laske ? ojciec ? ona sama + siostra
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 to może mi przywieźcie do domu to koryto, taniej mnie wyjdzie na mnie też już czas :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja tez spadam i nie spamujcie :gwizdanie:
czester Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja spóźniłam sie [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 23:35_________________________________________________ooooooo Guregoru Ty mu zrobilas ?
diman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja tez spadam i nie spamujcie :gwizdanie: niech spamuja to bedzie nastepna impreza
Rekomendowane odpowiedzi