Kędzior Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley Ty masz cos rezane w silniku?? czy seria ze chcesz sie sprawdzac?? Stanley jak jest po 2 browarach to nawet z RS by się mógł mierzyć hehe
krolu Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 chodźcie na SK 3 osoby online a piszą w 2 wątkach ...
egon47 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 juz widze ze masz 170KM to gdzies w Kwietniu mozemy sie zmierzyc
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ Stanley Ty masz cos rezane w silniku?? czy seria ze chcesz sie sprawdzac?? ja mam tylko bogatą serię :gwizdanie:
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Panowie gdzie jest glutek ????? Glut zamarazl Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ Stanley Ty masz cos rezane w silniku?? czy seria ze chcesz sie sprawdzac?? ja mam tylko bogatą serię :gwizdanie: To fajnie macie :> ja narazie 1 piwo pije
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem
krolu Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ??
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ?? nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie
krolu Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie :polew: ok nie wnikam
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ?? nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie Jakie ?
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ?? nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie Tak czy siak nie zajeła się Tobą
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ?? nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie Tak czy siak nie zajeła się Tobą znowu gumowym po głowie
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley bedzie musial sprzedac auto, zeby lapka splacic, bo Basia powiedziala, ze przestaje mu raty splacac :polew: Basia spadła z kanapy i zrzuciła mnie przy okazji Powinieneś wykorzystać sytuację no i wykorzystałem zabrałeś jej laptopa na dłużej ?? nie, dałem jej dłoniom lepsze zajęcie Tak czy siak nie zajeła się Tobą znowu gumowym po głowie Skarżysz się czy chawlisz
Skydiver Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek pomóż ... He he Pucek chetnie przygarnie Basię do siebie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek pomóż ... He he Pucek chetnie przygarnie Basię do siebie :gwizdanie: oj grubo się mylisz, ja szukam SPOKOJNEJ Kobiety
Rekomendowane odpowiedzi