miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 został tu ktoś jeszcze czy z powodu problemów finansowych tego forum wszyscy na EU poszli
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Widzę że moderator GLUT już wam odblokował forum :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty się nie ciesz tylko się tłumacz.To , że dałem Ci dostęp do zarządzania forum , nie oznacza , że możesz go sobie wyłączyć jak wychodzisz z domu.No q***wa bez jaj.W pupie Ci się poprzewracało ?? Mam wsiąść w samochód i zrobić Ci wjazd do Knurowa?? No q***wa wqrwiłem się.Wypier.... Cię z listy jadących na zlot.A jak będziesz fikał to pójdę do piwnicy , przyniosę działo i przyje... Ci z bananowca.Jednym słowem masz u mnie PRZEJE.BANE Cześć Wszystkim (oprócz Mirona)
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Widze nie tylko ja byłem zestresowany że forum nie działa nawet Smsy puszczałem do naszego VIpa co jest nie halo Ale w sumie ta awaria mi na dobre wyszła bo moja chodziła jak w skowronkach i gadała jak fajnie że juz nie siedze na kompie Chyba myśli ze mi sie znudziło forum :laghing2:
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty się nie ciesz tylko się tłumacz.To , że dałem Ci dostęp do zarządzania forum , nie oznacza , że możesz go sobie wyłączyć jak wychodzisz z domu.No q***wa bez jaj.W pupie Ci się poprzewracało ?? Mam wsiąść w samochód i zrobić Ci wjazd do Knurowa?? No q***wa wqrwiłem się.Wypier.... Cię z listy jadących na zlot.A jak będziesz fikał to pójdę do piwnicy , przyniosę działo i przyje... Ci z bananowca.Jednym słowem masz u mnie PRZEJE.BANE Cześć Wszystkim (oprócz Mirona) Aleee gruuuboooo :gwizdanie: Miron broń się zwal na moderatora glutaaaa I tak wiemy że on maczał w tym palce
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 I jeszcze mi siurdak przysyła smsa , co się z forum dzieje.Jeeebany Tłumaczenie słów niezrozumiałych: Siurdak - Miron
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zwal na moderatora glutaaaa Nosferowski
lukaszr Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich spamerów śląskich (poza Mironem) Widać właśnie jak Was kolega lubi - za dużo spamowaliście, był zazdrosny to i nabroił
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zwal na moderatora glutaaaa Nosferowski Nosfer = Hulk Wihajster = Glut
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Centrala się ładnie zainteresowała Oj Miron Miron .......... teraz nie masz wyjścia przelewy pójdą i to ładne :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 08:55_________________________________________________ zwal na moderatora glutaaaa Nosferowski Nosfer = Hulk Wihajster = Glut Glut = Guregoru
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron Ty się nie ciesz tylko się tłumacz.To , że dałem Ci dostęp do zarządzania forum , nie oznacza , że możesz go sobie wyłączyć jak wychodzisz z domu.No q***wa bez jaj.W pupie Ci się poprzewracało ?? Mam wsiąść w samochód i zrobić Ci wjazd do Knurowa?? No q***wa wqrwiłem się.Wypier.... Cię z listy jadących na zlot.A jak będziesz fikał to pójdę do piwnicy , przyniosę działo i przyje... Ci z bananowca.Jednym słowem masz u mnie PRZEJE.BANE Cześć Wszystkim (oprócz Mirona) Siema ludzie (poza Mironem) Witam serdecznie wszystkich spamerów śląskich (poza Mironem) Widać właśnie jak Was kolega lubi - za dużo spamowaliście, był zazdrosny to i nabroił jak już kiedyś mówiłem kilkakrotnie ( i jak widać słowa dotrzymam ) zrobię w końcu porządek z Wami i całym tym forum - wczorajszy Wasz brak dostępu do forum to tylko początek Waszych problemów - to macie obiecane
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 z rana Witam wszystkich kolorowych
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 A Ty mnie Hugosiek zimowym nie strasz - bo zrobię ankiete typu "Komu zależy na obecności Huga na zlocie" i jak wynik zobaczysz to się w łzach utopisz
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 A Ty mnie Hugosiek zimowym nie strasz - bo zrobię ankiete typu "Komu zależy na obecności Huga na zlocie" i jak wynik zobaczysz to się w łzach utopisz Nikomu lepiej niech nie zależy bo i tak mnie nie będzie :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 HUgo, Łukasz - wyjątkowo Wasze posty nie będą kasowane - abyście mogli w jakiś sposób się bronić lub tłumaczyć. Ale za długo robiliście sobie co tylko Wam się chciało na forum - na każdego kiedyś przychodzi czas - a Wasz właśnie nadszedł[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:08_________________________________________________ A Ty mnie Hugosiek zimowym nie strasz - bo zrobię ankiete typu "Komu zależy na obecności Huga na zlocie" i jak wynik zobaczysz to się w łzach utopisz Nikomu lepiej niech nie zależy bo i tak mnie nie będzie :polew: :polew: no i bardzo mądrze, że sam rezygnujesz - to samo jeszcze uczyń z prezesowaniem i przynajmniej wszyscy Cię jako osobę honorową zapamiętają
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Centrala się ładnie zainteresowała Oj Miron Miron .......... teraz nie masz wyjścia przelewy pójdą i to ładne :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 08:55_________________________________________________ zwal na moderatora glutaaaa Nosferowski Nosfer = Hulk Wihajster = Glut Glut = Guregoru centrala się pakuje i żegna - bo wprowadzam pewne zmiany - i pewne osoby są już zbędne
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Skoro tutaj taki dym ........ to ja lecę popracować ........ Ja wrócę i forum nie będzie działało to znaczy że było gruuuubbbooo
Rekomendowane odpowiedzi