czester Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo jest nam dłużny wyjaśnienia i 5 stron w naszym wątku za każdą godzine awarii - rzucają nam kłody pod nogi i myślą, że nam przeszkodzą w osiągnięciu strony 3000 do zlotu[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:49_________________________________________________te awarie to chyba na zlecenie Krakusów To czekaja nas przynajmniej jeszcze 2 duze awarie przed Poznaniem
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 To specjalnie dla Was firma hostingowa wymienia łącza na szybsze , a Ty takie teorie spiskowe knurujesz.....oj knujesz Miron jakbyś chciał to mogę Ci załatwić robotę.Kabel trzeba pociągnąć
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo jest nam dłużny wyjaśnienia i 5 stron w naszym wątku za każdą godzine awarii - rzucają nam kłody pod nogi i myślą, że nam przeszkodzą w osiągnięciu strony 3000 do zlotu[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:49_________________________________________________te awarie to chyba na zlecenie Krakusów no wlasnie cos mi sie wlasnie tak wydaje
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 To specjalnie dla Was firma hostingowa wymienia łącza na szybsze , a Ty takie teorie spiskowe knurujesz.....oj knujesz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:54_________________________________________________ To specjalnie dla Was firma hostingowa wymienia łącza na szybsze , a Ty takie teorie spiskowe knurujesz.....oj knujesz Miron jakbyś chciał to mogę Ci załatwić robotę.Kabel trzeba pociągnąć chętnie - w dobie kryzysu każda robota jest dobra
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 To specjalnie dla Was firma hostingowa wymienia łącza na szybsze , a Ty takie teorie spiskowe knurujesz.....oj knujesz Miron jakbyś chciał to mogę Ci załatwić robotę.Kabel trzeba pociągnąć oj na kabel to cos mi sie wydaje on sie pisal nie bedzie ale na skok to bedzie pierwszy :gwizdanie:
czester Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron bedzie teraz trenowac skok na kablu
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miron bedzie teraz trenowac skok na kablu :> albo przez kabel
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:04_________________________________________________a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril k**wa dopiero co go zrobilem ;(
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________Diman - mocno cvzy da się tak jeździć ? czemu nie ma Cię na liście zlota środowego ? jedziesz ?
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________Diman - mocno cvzy da się tak jeździć ? czemu nie ma Cię na liście zlota środowego ? jedziesz ? no jezdzic sie da ale jestem za***iście wkurwiony zajebalbym goscia jak bym zlapal a co do srody to chyba jade ale troche sie jeszcze waham bo kryzys mnie powoli dopada koncza sie zapasy finansowe i musze sie pomalu zabezpieczac
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________Diman - mocno cvzy da się tak jeździć ? czemu nie ma Cię na liście zlota środowego ? jedziesz ? no jezdzic sie da ale jestem za***iście wkurwiony zajebalbym goscia jak bym zlapal a co do srody to chyba jade ale troche sie jeszcze waham bo kryzys mnie powoli dopada koncza sie zapasy finansowe i musze sie pomalu zabezpieczac Ty też tak to już jest niestety - raz gorzej raz lepiej - tylko czemu akurat teraz gorzej [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:15_________________________________________________zawsze masz jeszcze drugą wypłate więc nie jest tak źle
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________Diman - mocno cvzy da się tak jeździć ? czemu nie ma Cię na liście zlota środowego ? jedziesz ? no jezdzic sie da ale jestem za***iście wkurwiony zajebalbym goscia jak bym zlapal a co do srody to chyba jade ale troche sie jeszcze waham bo kryzys mnie powoli dopada koncza sie zapasy finansowe i musze sie pomalu zabezpieczac Ty też tak to już jest niestety - raz gorzej raz lepiej - tylko czemu akurat teraz gorzej no nie wiem ale co zrobisz cza to przejsc wiosna juz niedlugo wtedy sobie odbije
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZALICZEK NA ZLOT ZIMOWY - ZOSTAŁO KILKA DNI A jak ktoś za brak wpłaty z listy wyleci to potem może być problem się na nią dostać
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wszystkim co tu się działo jak mnie nie było no normalnie 30 stron do nadrobienia :hi: [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________Diman - mocno cvzy da się tak jeździć ? czemu nie ma Cię na liście zlota środowego ? jedziesz ? no jezdzic sie da ale jestem za***iście wkurwiony zajebalbym goscia jak bym zlapal a co do srody to chyba jade ale troche sie jeszcze waham bo kryzys mnie powoli dopada koncza sie zapasy finansowe i musze sie pomalu zabezpieczac Ty też tak to już jest niestety - raz gorzej raz lepiej - tylko czemu akurat teraz gorzej [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:15_________________________________________________zawsze masz jeszcze drugą wypłate więc nie jest tak źle no ale czas sie zaczac troszke ograniczyc
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 zachęcam do oddania głosu
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Co tu za bydło??? o czym ty krolu mowisz
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Co tu za bydło??? gdzie 2 strony wcześniej [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:28_________________________________________________ Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 zachęcam do oddania głosu ja już zagłosowałem na .eu
Rekomendowane odpowiedzi