Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra, spokojnie Panowie nie pyskuj bo dostaniesz kwadrata :!: wiesz co Ty mi możesz??? nawet mi felg umyć nie możesz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 16:29_________________________________________________a Ty patrikos z tą trójką to przesadziłeś
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra, spokojnie Panowie nie pyskuj bo dostaniesz kwadrata :!: wiesz co Ty mi możesz??? nawet mi felg umyć nie możesz ja też bo za stalowe sie nie biorę
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Twoja super EsA choćbym ruszał z trzeciego biegu nigdy nie da rady SHITpowanemu 1.8T z byle SHITEM się nie ścigam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pucek daj spokój ty na słoneczkach jeździsz :polew:
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Banda gejuf cholera co nie mają co robić i jakby nie komputer to pewnie by freda marszczyli a tak to mają forum i nawet o nie myślą a jak inni nie mają czasu bo są zajęci pracą lub mają inne problemy w życiu i wcale nie mówię tu o żonach i dziewczynach, które czasem "gęgają" Więc bryndzlujcie się i nie zmuszajcie innych "porządnych" ludzi do wspólnego bryndzlowania z Wami. Bo może niektórzy z nas to nawet chętnie s\by się z Wami pomasturbowali ale po prostu nie mają czasu. Dobra na razie wystarczy :punish: :punish: :punish: idę obiad zjeść aaaaaaaaa tak wogóle to
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Banda gejuf cholera co nie mają co robić i jakby nie komputer to pewnie by freda marszczyli a tak to mają forum i nawet o nie myślą a jak inni nie mają czasu bo są zajęci pracą lub mają inne problemy w życiu i wcale nie mówię tu o żonach i dziewczynach, które czasem "gęgają" Więc bryndzlujcie się i nie zmuszajcie innych "porządnych" ludzi do wspólnego bryndzlowania z Wami. Bo może niektórzy z nas to nawet chętnie s\by się z Wami pomasturbowali ale po prostu nie mają czasu. Dobra na razie wystarczy :punish: :punish: :punish: idę obiad zjeść aaaaaaaaa tak wogóle to a Ty Kolego to chyba chcesz mieć spuchnięte oczka :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 16:34_________________________________________________ Twoja super EsA choćbym ruszał z trzeciego biegu nigdy nie da rady SHITpowanemu 1.8T z byle SHITEM się nie ścigam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pucek daj spokój ty na słoneczkach jeździsz :polew: właśnie dlatego byś nie mógł mi ich umyć :>
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Banda gejuf cholera co nie mają co robić i jakby nie komputer to pewnie by freda marszczyli a tak to mają forum i nawet o nie myślą a jak inni nie mają czasu bo są zajęci pracą lub mają inne problemy w życiu i wcale nie mówię tu o żonach i dziewczynach, które czasem "gęgają" Więc bryndzlujcie się i nie zmuszajcie innych "porządnych" ludzi do wspólnego bryndzlowania z Wami. Bo może niektórzy z nas to nawet chętnie s\by się z Wami pomasturbowali ale po prostu nie mają czasu. Dobra na razie wystarczy :punish: :punish: :punish: idę obiad zjeść aaaaaaaaa tak wogóle to i pełen szacun
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie ma to jak 2 godziny u dentysty posiedzieć :doh1:
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Teeeeeee Pucek a ty chyba dawno po lesie nie jeździłeś ...... w bagażniku
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie ma to jak 2 godziny u dentysty posiedzieć :doh1: nie będę się śmiał bo niestety też mnie to czeka Teeeeeee Pucek a ty chyba dawno po lesie nie jeździłeś ...... w bagażniku stare, nie robi to na mnie wrażenia :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie będę się śmiał bo niestety też mnie to czeka to dopiero początek... w czwartek kolejne 2 zęby kanałowo ale zmieniłem stosunek do dentystów ostatnio... wolę iść porobić na cacy wszystko niż cierpieć tak jak ostatnio mi się to przytrafiło
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie ma to jak 2 godziny u dentysty posiedzieć :doh1: trzeba było tyle cukierków wpier...ć???
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie będę się śmiał bo niestety też mnie to czeka to dopiero początek... w czwartek kolejne 2 zęby kanałowo ale zmieniłem stosunek do dentystów ostatnio... wolę iść porobić na cacy wszystko niż cierpieć tak jak ostatnio mi się to przytrafiło no takie są uroki jak się przestaje ich odwiedzać, ja na szczęście mam tylko jedną plombę wypadniętą i jedną do poprawy, ale jakoś tak nie mam kiedy iść [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 16:51_________________________________________________ nie ma to jak 2 godziny u dentysty posiedzieć :doh1: trzeba było tyle cukierków wpier...ć??? jak by Cie było stać na cukierki to też byś wdupiał
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie ma to jak 2 godziny u dentysty posiedzieć :doh1: trzeba było tyle cukierków wpier...ć??? lubię słodycze No ja mam strasznie wrażliwe zęby niestety przez pewien epizod w życiu
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czester przelałeś kaskę za kalendarz? Skydiver
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie będę się śmiał bo niestety też mnie to czeka to dopiero początek... w czwartek kolejne 2 zęby kanałowo ale zmieniłem stosunek do dentystów ostatnio... wolę iść porobić na cacy wszystko niż cierpieć tak jak ostatnio mi się to przytrafiło przyjedź w piątek to załatwimy twoje ząbki
SoMeS Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co chcesz moją szczotę w buzi potrzymać?
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co chcesz moją szczotę w buzi potrzymać? mnie na szczęście w piątek nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi