SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pewnie ci się nie wygodnie siedzi na krześle co fotel prezesa mam
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dawaj szczeguły Może niech sami opowiedzą [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________ Pewnie ci się nie wygodnie siedzi na krześle co fotel prezesa mam Aaaaa żeby mega miękko było i tak bardzo nie bolało
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aaaaa żeby mega miękko było i tak bardzo nie bolało widzę że wziąłeś lekcje z wątku który Ci posłałem
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzisz ze niechcą (Guru dlaczemu mam nonstop 37 wiadomości)
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzisz ze niechcą (Guru dlaczemu mam nonstop 37 wiadomości) bo tu chodzi o dział techniczny
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aaaaa żeby mega miękko było i tak bardzo nie bolało widzę że wziąłeś lekcje z wątku który Ci posłałem No widzisz ze niechcą (Guru dlaczemu mam nonstop 37 wiadomości) Bo wiadomości w profilu naliczają się tylko w dziale technicznym[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:59_________________________________________________ widzisz ze niechcą (Guru dlaczemu mam nonstop 37 wiadomości) bo tu chodzi o dział techniczny coś więcej Jak napiszesz coś w dziale technicznym to rośnie ci ilość wiadomości ale tylko na dziale technicznym i na żadnym innym (no może jeszcze newbie )
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 żeby mieć więcej więcej musisz pomagać i dzielić się wiedzą
czester Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury przecierz napisałeś :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury hehehe , witaj w klubie wogóle Adam !! co tam ?
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kris_kilt i jak na lotnisku poleciało coś do luftu???
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kris_kilt i jak na lotnisku poleciało coś do luftu??? jaaa , dym z cygareta x 30(pracownicy)
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie jak Ci zamknę to będziesz jadł przez słomkę...
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie jak Ci zamknę to będziesz jadł przez słomkę... I znowu powiało grozą w wątku
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie jak Ci zamknę to będziesz jadł przez słomkę... o i kierownik zamieszania wylazł
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak Ci zamknę to będziesz jadł przez słomkę... dooOOoobbrzeee
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie a ten znowu szpanuje "pseudo-moderator" :polew: :polew: :polew: niech sobie lepiej wykasuje BRUD ze swojego "gluta"
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu tyle spamu Ja juz nic nie pisze, tylko czytam te wasze bzdury To przez gluta bo zamiast kasować posty to jeszcze dopisuje :gwizdanie: Piszę -> źle, kasuję -> też źle może po prostu zamknę wątek i otworzę dopiero jak Miron przyjdzie a ten znowu szpanuje "pseudo-moderator" :polew: :polew: :polew: niech sobie lepiej wykasuje BRUD ze swojego "gluta" Tego to nawet Hugo nie potrafi [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 18:36_________________________________________________Pitek ale coś słabo wszedłeś czyżbyś nie miał weny
Rekomendowane odpowiedzi