MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes - po pierwsze wiesz, że ni oto chodzi po drugie - nie jesteśmy w przedszkolu, żeby ustalać kto jet winien - tydzień bym musiał wstecznie wszystko przeczytać dlatego daj mi konkrety? Nie męcz Mirona przed godz 0.00 teraz to mu dałeś zadanie bedzie musiał czytać wstecz
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 wszyscy siedzą i czytaja gliwickie
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron dostałeś moje PW ? Tak Krolu ale teraz nie mam czasu odpisać i tak mi rąk brakuje ( forum, pw, sms i tel )
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron dostałeś moje PW ? Tak Krolu ale teraz nie mam czasu odpisać i tak mi rą brakuje ( forum, pw, sms i tel ) ok to zaspamuje ci gg
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron dostałeś moje PW ? Tak Krolu ale teraz nie mam czasu odpisać i tak mi rą brakuje ( forum, pw, sms i tel ) E to ja jeszcze na gg piszę z kilkoma osobami i daję radę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 wszyscy siedzą i czytaja gliwickie :bicz3: wracaj tam gdzie trzeba
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miron dostałeś moje PW ? Tak Krolu ale teraz nie mam czasu odpisać i tak mi rąk brakuje ( forum, pw, sms i tel ) wyslij cos na moj nr to ci pomoge rozladowac atmosfere
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? no dawaj spokojnie moja tez bedzie Mirek Dorota tez bedzie ?? i mały Mironek tyż ?
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum Myślę że jak już pozwoliłeś to rozwinąć na ogólnym to nic nie powinno trafić do archiwum tylko wszystko zostać tak jak jest
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum nuda :thumbdown: :polew:
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum tez tak mysle ze na zywo na forum sie to wyjasni i bedzie spokoj raz na zawsze
bakuś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dajcie sobie po liściu i będzie spokój, bo aż się odechciewa tu wchodzić.
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? no dawaj spokojnie moja tez bedzie Mirek Dorota tez bedzie ?? i mały Mironek tyż ? tylko z Dorotą
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mirek poza tym jeżeli tak fajnie for fun puściłeś ankietę na mój temat to może zrobisz kolejną? wyniki powiedzą Ci wszystko
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mirek poza tym jeżeli tak fajnie for fun puściłeś ankietę na mój temat to może zrobisz kolejną? wyniki powiedzą Ci wszystko :mysli: :mysli:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum Myślę że jak już pozwoliłeś to rozwinąć na ogólnym to nic nie powinno trafić do archiwum tylko wszystko zostać tak jak jest Guru chodziło mi o wyjaśnienie sprawy na zlocie i do archiwum w przenośni "w głowie do archiwum"[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________ Mirek poza tym jeżeli tak fajnie for fun puściłeś ankietę na mój temat to może zrobisz kolejną? wyniki powiedzą Ci wszystko jaką ? na czyj temat ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 widzę, że napięcie opadło ( na szczęście ) Rudi - Somes - chcecie jeszcze coś na ogólnym napisać/poruszyć ? Jutro jest zlot i nie widzę problemu, żeby jakikolwiek temat poruszyć - wyczerpać temat i do archiwum Myślę że jak już pozwoliłeś to rozwinąć na ogólnym to nic nie powinno trafić do archiwum tylko wszystko zostać tak jak jest Guru chodziło mi o wyjaśnienie sprawy na zlocie i do archiwum w przenośni "w głowie do archiwum" A to zwracam honor źle zrozumiałem
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jaką ? na czyj temat ? dobrze wiesz o co mi chodzi...
Rekomendowane odpowiedzi