piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: chyba chat-A4.pl
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: wystarczy czat na interiii :polew:
sparki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: tylko jak je nazawać pl ełu już są
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) miron mi jest dobrze tak jak teraz, na ten wyższy status trzeba sobie zasłużyć a ja tylko chwilke czasu znajduje zeby sobie na forum posiedziec :polew: Miał iść spać ale pewnie się boi co go rano czeka :polew:
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) miron mi jest dobrze tak jak teraz, na ten wyższy status trzeba sobie zasłużyć a ja tylko chwilke czasu znajduje zeby sobie na forum posiedziec Majki musimy poważnie porozmawiać o twojej pracy
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: chyba chat-A4.pl byłem 1 z tą samą myślą :tongue4: :tongue4:
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 o właśnie - sparki kolejny z niemałym stażem
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) a ja ?? czuje się pominięty ;( :polew: Spoko założymy sobie swoje forum audi a4 :polew: :polew: tylko jak je nazawać pl ełu już są A4-klub.czat
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak ktos jest chętny to pogadamy na zlocie o konkretach co do statusu ( Majki Ty i Gregory macie chyba największe szanse na chwile obecną ) miron mi jest dobrze tak jak teraz, na ten wyższy status trzeba sobie zasłużyć a ja tylko chwilke czasu znajduje zeby sobie na forum posiedziec Majki musimy poważnie porozmawiać o twojej pracy SZUKAM NOWEJ LEPSZEJ PRACY
krolu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mam was w d... idę na poznańskie tam się mniej dzieje :polew: :polew: :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja pierdziele napisałem 2 zdania a tu komunikat "udzielono już 10 odpowiedzi"
sparki Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 o właśnie - sparki kolejny z niemałym stażem tera cfaniaczy zeby rozłamu nie było :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja pierdziele napisałem 2 zdania a tu komunikat "udzielono już 10 odpowiedzi" :polew: :polew:
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja cię nie pierdzielę ordery rozdają :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 o właśnie - sparki kolejny z niemałym stażem tera cfaniaczy zeby rozłamu nie było :polew: Boi się bo wie że na dwóch jednocześnie nie będzie mógł być i nie wiedziałby na które spoty jeździć
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mam was w d... idę na poznańskie tam się mniej dzieje :polew: :polew: :polew: :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :polew:
piterra Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no banda i swołocz sie kurna zaczną odznaczać ale będzie polewka i kolejny temat do spamu :decayed: :decayed:
MAJKI Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ide spac bo mnie wku... już to że nie nadąrzam za Wami
Rekomendowane odpowiedzi