krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Pucek - nie sprzedam tego :gwizdanie: :gwizdanie: tym bardziej, że za darmo dostałem ... to potem komuś za darmo dam jak mój grill z esy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 na razie mam jeden... :gwizdanie: jutro przekładam, muszę jeszcze elektrykę podłączyć... usiadłem w nim na chwile - przy mojej chudej budowie ciała i tak fajnie czułem wszystkie trzymania a materiał jest identyczny jak moja tapicera :boobs: :boobs: p.s. jet tam taka dziwna pompka przy nim... :mysli: królu, tą pompkę podłączasz do "puloka", pompujesz a on się wydłuża :gwizdanie: Miron mi o tym opowiadał [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:19_________________________________________________ Pucek - nie sprzedam tego :gwizdanie: :gwizdanie: tym bardziej, że za darmo dostałem ... to potem komuś za darmo dam jak mój grill z esy :gwizdanie: nawet o tym nie pomyślałem, siedzenia dla mnie to kosmetyka, auto ma być technicznie OK a potem lans
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 p.s. jet tam taka dziwna pompka przy nim... do odcinka ledzwiowego tak jak ja mam
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 ok ja spadam - do jutra Ps. Pucek mogę Cię kiedyś zawieść moją furą na disco - napompujesz se puloka przed wejściem i może coś wyrwiesz
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 fajna ta a4 co senior przywiózł ogólni e- czarna serwisowana do końca ori książka 240k km 110 km ... 1997 tylko k**wa dlaczego avant;/ [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:21_________________________________________________
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ok ja spadam - do jutra Ps. Pucek mogę Cię kiedyś zawieść moją furą na disco - napompujesz se puloka przed wejściem i może coś wyrwiesz podpadłeś
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Krolu taki? nie widać 2x daleś http w linku :gwizdanie: ale tu jest jego fragment : [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 00:34_________________________________________________taki kształt jak ten co dałeś tylko tapicera inna - pasująca do mojego
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no ja chyba idę spać bo jakoś mnie łamie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja ogladam Kiss Kiss Bang Bang, ciekawy film :>
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja ogladam Kiss Kiss Bang Bang, ciekawy film :> a ja na eurosporcie 2 zawody w trialu nie no idę spać bo ledwo co zaglądam :gwizdanie: Arek, wpadnę na bank Dobranoc
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Arek, wpadnę na bank oki to dobranoc wszystkim
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 też spać nie możesz ?[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 06:44_________________________________________________czy do roboty ?
Patrikos28 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 też spać nie możesz ?[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 06:44_________________________________________________czy do roboty ? z roboty :gwizdanie: czyli po nocce wyspany
Rekomendowane odpowiedzi