Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pelex czemu Cię na spocie nie było? Tak wyszło SoMeSik chciałem ale nie dalo rade
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak wyszło SoMeSik chciałem ale nie dalo rade no szkoda ;(
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak wyszło SoMeSik chciałem ale nie dalo rade no szkoda ;( A co ? działo sie coś ciekawego
bish - kopt Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 wszyskim Seski - poszło PW w sprawie tej twojej zmieniarki
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no nic ja spadam kończyć rezać to co zacząłem i od jutra przerwa z tym ktoś wie jakie warunki w Istebnej do szosowania?
Skydiver Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: tak Ci wesoło Nie ma różowych więc jest taki spokój
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 :gwizdanie: tak Ci wesoło Nie ma różowych więc jest taki spokój
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siemano no ja juz tez wrocilem ze spota milo bylo ale wyjadkowo krotko no i troche leb mnie boli :gwizdanie: kaj żeś zaś słepał Tak wyszło SoMeSik chciałem ale nie dalo rade no szkoda ;( A co ? działo sie coś ciekawego ano dzialo, Somes chcial mi zwinac grila z RS i wciskal mi ze klapy nie da sie otworzyc ps: Somes juz mi 2 flachy wisisz Nie ma różowych więc jest taki spokój :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siemano no ja juz tez wrocilem ze spota milo bylo ale wyjadkowo krotko no i troche leb mnie boli :gwizdanie: kaj żeś zaś słepał Tak wyszło SoMeSik chciałem ale nie dalo rade no szkoda ;( A co ? działo sie coś ciekawego ano dzialo, Somes chcial mi zwinac grila z RS i wciskal mi ze klapy nie da sie otworzyc ps: Somes juz mi 2 flachy wisisz Nie ma różowych więc jest taki spokój :gwizdanie: A no troszke załuje bo miałem sprawe do Dimana ale o tym może na PW z nim pogadam
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ale piekna pogoda sie zrobila, ide chyba auto umyc
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ale piekna pogoda sie zrobila, ide chyba auto umyc też mam na to ochote ale jak znam życie to wszystkie smarty maja niezła kolejki
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pelex w Rybniku jest duzo myjni samoobslugowych wiec zapraszam, a jak beda zajete to wiaderko z woda sie znajdzie :> a ciekawe jak wyglada samochod od Mirona
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pelex w Rybniku jest duzo myjni samoobslugowych wiec zapraszam, a jak beda zajete to wiaderko z woda sie znajdzie :> a ciekawe jak wyglada samochod od Mirona Do Rybola mam troszke za dalek żeby sie na myjnie wybierać ale dzięki za zaproszenie
MAJKI Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Na dobry początek dnia Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii > > > > > wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. > > Podszedł do gościa z rybami i mówi: > > - Oj, jaka piękna, duża ryba! > > Sprzedawca na to: > > - Pięknego sk***iela złapałem, co? > > Ksiądz się obruszył: > > - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy > > księdzu takie epitety wstyd! > > Sprzedawca wyjaśnia: > > - Ale proszę księdza - sk***iel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak > > > płotka, okoń czy pstrąg. > > - Aaa no to w porządku. Poproszę tego sk***iela. Przygotuję go na > > > > kolację z biskupem. > > Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. > > Zakonnica: > > - O jaka piękna duża ryba. > > A ksiądz na to: > > - Ładnego sk***iela kupiłem, co? > > Zakonnica: > > - Ale co ksiądz - takie słownictwo? > > A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne, > > > > > płoć czy szczupak. > > - Aaaa. to rozumiem. > > Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała sk***iela na kolację z > > > > > biskupem. > > Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. > > - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. > > Siostra na to: > > - Piękny sk***iel, prawda? > > - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. > > A siostra, że ta ryba się nazywa sk***iel - tak jak inne się > > nazywają, > > karp czy lin. > > Siostra kazała przygotować sk***iela na kolację z biskupem. Wieczorem > > przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka > > > > > wnosi główne danie - rybę. > > Ksiądz biskup: > > - Jaka piękna, duża ryba! > > Na to proboszcz: > > To ja tego sk***iela znalazłem i kupiłem. > > Odzywa się zakonnica: > > - A ja tego sk***iela skrobałam. > > Na to włącza się kucharka: > > - A ja tego sk***iela usmażyłam i przyrządziłam. > > Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: > > - k**wa, widzę, że tu sami swoi!
Rekomendowane odpowiedzi