MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to może teraz się napijemy? Ja juz pije od godz
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Egon ja uważam tak jak ty a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moja żona jest prawie taka sama tylko ona jednak lubi sie tez dobrze bawic i dlatego z nią jestem :> Chociaż teraz jej sie włączył instynkt macierzynski a ja bym sie dalej bawił no właśnie to prawie robi dużą różnice - tak już bym może biegał z GPS-em...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 niestety, coraz więc lasek to czyste szmaty :gwizdanie: taka jest prawda, robią wszystko za dobry ciuch i za sponsoring, a znaleźć dziewicę która ma 18 lat - nie możliwe Kamil, nie fikaj, nie wiem czy wiesz ale nie przykręciłeś mi tego mocowania przed tłumikiem do dyfra :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Egon ja uważam tak jak ty a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może dokladnie ;/ az serce sie kraja;/ 90% dziewczyn to Pustaki ;/
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. Hehe Kamil nie zapomne jak na jakies imprezce pare lat wstecz laska mi wyjechała że patrzy w jakich koleś butach chodzi i jak nie ma NIKE to z nim nie gada odwórciłem sie na pięcie i ogień bo miałem Pumy :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Egon ja uważam tak jak ty a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może dokladnie ;/ az serce sie kraja;/ 90% dziewczyn to Pustaki ;/ Tak ale jak jakąś jedziesz na imprezie i nie myślisz żeby z nią być to już jest wszystko ok
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Egon ja uważam tak jak ty a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może dokladnie ;/ az serce sie kraja;/ 90% dziewczyn to Pustaki ;/ ale zostaje jeszcze 10% :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. Hehe Kamil nie zapomne jak na jakies imprezce pare lat wstecz laska mi wyjechała że patrzy w jakich koleś butach chodzi i jak nie ma NIKE to z nim nie gada odwórciłem sie na pięcie i ogień bo miałem Pumy :gwizdanie: to ja bym miał szansę bo chodzę w takich
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to ja bym miał szansę bo chodzę w takich eeeee takie babskie :decayed:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to ja bym miał szansę bo chodzę w takich eeeee takie babskie :decayed: a pani w sklepie mówiła że to męskie
bakuś Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kamil, nie fikaj, nie wiem czy wiesz ale nie przykręciłeś mi tego mocowania przed tłumikiem do dyfra :gwizdanie: Przykręcałem, bo to ta druga śruba była - ta długa bardzo, bo ta obok się urwała. A co, nie było śruby tam czy jak?
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kamil, nie fikaj, nie wiem czy wiesz ale nie przykręciłeś mi tego mocowania przed tłumikiem do dyfra :gwizdanie: Przykręcałem, bo to ta druga śruba była - ta długa bardzo, bo ta obok się urwała. A co, nie było śruby tam czy jak? no dzisiaj patrzę a wieszak sobie wisi, śruby brak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie to mi by zaś taka pasowała ja bym ganiał po imprezach a ona by sobie w domku siedziała :>
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to mi by zaś taka pasowała ja bym ganiał po imprezach a ona by sobie w domku siedziała :> nie po to ja mam...
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie Krolu na siłę jej nigdzie nie weźmiesz a jak tobie nie zabrania to przecież nie jest tak źle
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie No to faktycznie trudny wybór Ale porozmawiamy jeszcze o tym po %% i sie może rozwiąże ten problem. Powiem Ci tyle byłem z kimś takim prawie 3 lata tyle tylko ze dla niej próbowałem sie zmienić w domatora, wszyscy na osiedlu sie śmiali że zaginałem, no i w koncu nie wytrzymałem, tylko pozniej długo długo byłem sam bo same pustaki dookoła
Rekomendowane odpowiedzi