piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Piter, przeciez to Glutosław grzeje wodę na chińską
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera Mnie nie wybijesz z równowagi
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera na modera sie nie nadaje
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Piter, przeciez to Glutosław grzeje wodę na chińską Przecież on już stary jest to ledwo te literki ogarnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:29_________________________________________________ ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera na modera sie nie nadaje A skasować ci posta :polew: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:30_________________________________________________ ja spadam na dwór
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Bo jak on na chleb mówił bep a na g ó w n o papu to ja po najlepszych klubach górnego śląska się bujałem a do brawo to nawet ludzie z za granicy przyjeżdżali a on bawił się tymi zabawkami co miał do podłogi poprzykręcane Tak tylko jak ja chodziłem po imprezach to ty już z domu nie wychodziłeś o ci twoja nie pozwalała przerwa techniczna na dziś masz spokój bo idę obiad zjeść 3m się Glutosław do zobaczyska wieczorem ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera Mnie nie wybijesz z równowagi to się jeszcze okaże Glut nu pagadi
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Piter, przeciez to Glutosław grzeje wodę na chińską Przecież on już stary jest to ledwo te literki ogarnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:29_________________________________________________ ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera na modera sie nie nadaje A skasować ci posta :polew: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:30_________________________________________________ ja spadam na dwór tylko sprobuj to ci nawet ta japonia nie pomoze jak cie dorwe na spocie
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 qrFa jak ja muszę iść to on to dopiero napisał "a skasować ci posta" ja mu skasuję,ale ten uśmieszek :tongue4: :tongue4: :kox: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:32_________________________________________________dobra narka do 18:00
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Pitek [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:33_________________________________________________ Piter, przeciez to Glutosław grzeje wodę na chińską Przecież on już stary jest to ledwo te literki ogarnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:29_________________________________________________ ciekawe kiedy Glutkiemu puszczą nerwy bo to jest cały czas jego test na cierpliwość i czy nadaje się na moderatora bo jak na razie to tylko Rudi go chwali jako modera na modera sie nie nadaje A skasować ci posta :polew: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:30_________________________________________________ ja spadam na dwór tylko sprobuj to ci nawet ta japonia nie pomoze jak cie dorwe na spocie
d4rk Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ale dzis mialem niespodzianke no bardzo ładny pasek miałeś...
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ja wróciłem a tu pusto...wszyscy na spocie :gwizdanie: to nic
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ja wróciłem a tu pusto...wszyscy na spocie :gwizdanie: to nic zawsze możesz poprzeglądać wątki w których wieszają na tobie psy!! słowo kluczowe: FMIC :decayed:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 ja wróciłem a tu pusto...wszyscy na spocie :gwizdanie: to nic zawsze możesz poprzeglądać wątki w których wieszają na tobie psy!! słowo kluczowe: FMIC :decayed: hmm no nie przypominam sobie żebym się gdzieś wymądrzał
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 tak już zaszedłeś za skórę ludziom na forum, że w zwykłej technicznej rozmowie o tobie "wspominają" :decayed:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 tak już zaszedłeś za skórę ludziom na forum, że w zwykłej technicznej rozmowie o tobie "wspominają" :decayed: no co Ty :> nie możliwe, daj linka bo nie uwierze
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 tak już zaszedłeś za skórę ludziom na forum, że w zwykłej technicznej rozmowie o tobie "wspominają" :decayed: no co Ty :> nie możliwe, daj linka bo nie uwierze :polew: :nabijasie: kolega bag_dilia, czy jakoś tak, ma wątek o tym jak ktoś mu pożyczył spawarkę i po pracy próbuje swoich sił z FMIC, tam szukaj
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 noo dzięki dzięki, już im napisałem, no i pomyśleć że Mistrzunio Gregor mi tak na boku dupsko obraział, Moskal to wiadomo, Warszawska menda, stary zgred i tego typu tyle w temacie :>
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 noo dzięki dzięki, już im napisałem, no i pomyśleć że Mistrzunio Gregor mi tak na boku dupsko obraział, Moskal to wiadomo, Warszawska menda, stary zgred i tego typu tyle w temacie :> :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi