SoMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 pucek jakie kubełki zamówiłeś? bo też będę zmieniał wnętrze tylko ja poważnie myślę o eSowym w półskórze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kupiłem normalnie materiałowe, ori kubełki audi, z elektryczną regulacją lędźwi, z air bagami, ale ich nie potrzebuję, jak dojadą to pokaże foto jak to wygląda a skórzanych to ja mieć i tak nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dlaczego nie możesz? ja poluje albo na półskórę albo na skóre w jakimś znośnym stanie z elektryką.... jak byś coś takiego widział to się podziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 bo nie mam klimy jest komplet za 1000 zł a nawet dwa szukaj szukaj co z tym zawiasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 szukam szukam ale nic mnie nie urzekło prócz tego wnętrza z esy http://moto.allegro.pl/item616068225_audi_a4_s4_b5_komplet_kubelki_polskora_okazjaa.html ale nie ma tu elektryki i mnie to odstrasza a co do zawiasu to czekam aż mi gościu prześle fotki jak auto na tym siedziało ale z tego co widze to on raz dziennie na chwile na kompie jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Gureguru wszystko dogadane, możesz spać spokojnie Ciesze się bardzo Rozliczymy się na spociku jakoś ten spam WAM NIE IDZIE... No jakoś słabo ja nie wiem czy to piwko pozwoli się wziąć na spota jeżeli nie będzie 185 stron [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 19:53_________________________________________________Panowie zapraszamy do wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/pierwsze_urodziny_spotow_slaskich-t78085.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Oj teraz to sobie nagrabiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś podzielam Twoje zdanie Miron zanim kupiłem też oglądałem TOLKI jedno mnie tylko wqr... że deska prawie taka sama jak w Pasku ale ten egzemplarz [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:49_________________________________________________ to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Oj teraz to sobie nagrabiłeś no no już mi tu Vicek nie cfaniakuj a Ty miron tylko nie mów że to ten tolek to dla PUCKA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 naprawdę ładna sztuka - a środeczek naprawde, naprawdę przyzwoity, no i wypasik konkretny, wszystko co trzeba a dotego kolorystycznie wszystko fajnie zgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a Ty miron tylko nie mów że to ten tolek to dla PUCKA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Popatrz a dzisiaj z Puckiem gadałem i nic nie mówił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś podzielam Twoje zdanie Miron zanim kupiłem też oglądałem TOLKI jedno mnie tylko wqr... że deska prawie taka sama jak w Pasku ale ten egzemplarz [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:49_________________________________________________ to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Oj teraz to sobie nagrabiłeś no no już mi tu Vicek nie cfaniakuj a Ty miron tylko nie mów że to ten tolek to dla PUCKA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie nie - dla kumpla z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no i seacik sprawdzony i kupiony - ładna furmanka nawet.Materiały i wykończenia na poziomie, ładny wypasik , silniczek bardzo rozwojowy ogólnie chyb naprawdę dobry zakup - ostatecznie staneło na 25 tyś.I osobiście mimo iż jestem maniakiem audi to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Audi z tego roku, w dieslu 130ps i na wypasie kosztowałoby najmniej 35tyś podzielam Twoje zdanie Miron zanim kupiłem też oglądałem TOLKI jedno mnie tylko wqr... że deska prawie taka sama jak w Pasku ale ten egzemplarz [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:49_________________________________________________ to w tej cenie chyba wolałbym tego toledo od każdej innej B5 w ogłoszeniach.Gdybym dzisiaj dla siebie kupował B5 i miał do wyboru dokładnie takie toledo - to chyba śmigałbym tolkiem Oj teraz to sobie nagrabiłeś no no już mi tu Vicek nie cfaniakuj a Ty miron tylko nie mów że to ten tolek to dla PUCKA :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie nie - dla kumpla z pracy nie wiedziałem że na kopalni pracujesz :tongue4: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 najbardziej w tym tolku oprócz silnika oczywiście to są foteliki - mało spotykane i bardzo wygodne [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:54_________________________________________________nie pracuje - to moja kopalnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 najbardziej w tym tolku oprócz silnika oczywiście to są foteliki - mało spotykane i bardzo wygodne [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 21:54_________________________________________________nie pracuje - to moja kopalnia to kaj som te biedaszyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kto grila i wungiel jutro przywozi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dobre pytanie ja się niestety jeszcze nie doposażyłem w grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a wogóle to kto będzie od 16 :mysli: pisać a ja spadam bo jeszcze kurs moją mam i w końcu zamówiłem ten przegub bo już ;( mi się chce jak słyszę to klikanie to do jutra :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2009, 22:03_________________________________________________bo żeby nie był że surową kiełbachę będziemy szamać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi