kris_kilt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Siemka Kris kiedy ty byles ostatni raz na spocie ? :gwizdanie: nie pytaj .... tak dawno , że wczoraj mi już pisali "nowy wpadaj" :gwizdanie: z tego co ja kojarze to na ostatnim grillu na strefie co miałeś przejebane u panny przez hasło Mirka no może być ... hehe , a tamtej panny już też nie ma :gwizdanie: hehe
Patrikos28 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Siemka Kris kiedy ty byles ostatni raz na spocie ? :gwizdanie: nie pytaj .... tak dawno , że wczoraj mi już pisali "nowy wpadaj" :gwizdanie: z tego co ja kojarze to na ostatnim grillu na strefie co miałeś przejebane u panny przez hasło Mirka no może być ... hehe , a tamtej panny już też nie ma :gwizdanie: hehe Długo dochodziłeś do siebie po stracie panny :gwizdanie: zawsze mówiłem ,że na Mirona trzeba uważać :polew:
kris_kilt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Siemka Kris kiedy ty byles ostatni raz na spocie ? :gwizdanie: nie pytaj .... tak dawno , że wczoraj mi już pisali "nowy wpadaj" :gwizdanie: z tego co ja kojarze to na ostatnim grillu na strefie co miałeś przejebane u panny przez hasło Mirka no może być ... hehe , a tamtej panny już też nie ma :gwizdanie: hehe Długo dochodziłeś do siebie po stracie panny :gwizdanie: zawsze mówiłem ,że na Mirona trzeba uważać :polew: odp.1. ja raczej nie - bardziej ona :gwizdanie: odp.2. i tu masz rację
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Siemka Kris kiedy ty byles ostatni raz na spocie ? :gwizdanie: nie pytaj .... tak dawno , że wczoraj mi już pisali "nowy wpadaj" :gwizdanie: z tego co ja kojarze to na ostatnim grillu na strefie co miałeś przejebane u panny przez hasło Mirka no może być ... hehe , a tamtej panny już też nie ma :gwizdanie: hehe Długo dochodziłeś do siebie po stracie panny :gwizdanie: zawsze mówiłem ,że na Mirona trzeba uważać :polew: z rana I pytanko na wstępie - są chętni w niedziele odwiedzić Krakowskie mordy ? myślę czy się nie przejechać - taki wypadzik przed Bukowiną no i spontan oczywiście Ps. Nie wykluczone, że sam i tak pojadę bo Dorota mnie męczy ostatnio, żeby się tam wybrać
bish - kopt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 rób liste ...ja bym sie przejechał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 rób liste ...ja bym sie przejechał :gwizdanie: to robię [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 12:56_________________________________________________Krolu możesz dać znać na SK - jak są chętni mogę się przyłączyć - typowy spontan [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 12:59_________________________________________________oczywiście jak ktoś nie chce jechać swoja furą to może się zabrać
Guregoru Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 A Pucek już o imprezach myśli Ja się troszkę spóźnię pod forum a Krisu jak ty dziś jednak nie przyjedziesz bo ci coś wypadnie to my się przejedziemy do ciebie
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja mogę jechać jak mi ktoś pożyczy CB :gwizdanie: :gwizdanie: tak to raczej nie jadę.. a chwilowo nie mam kasy na zakup.. [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 13:08_________________________________________________oczywiście - na Sk napisze
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 ........ale cisza......... Krolu - może dzisiaj na zlocie ktoś Ci pożyczy - a moze ktoś z SK - komu możesz oddać od razu w poniedziałek
Patrikos28 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja rozważam ten wyjazd do KR , tylko co na to moja żona tak w ogóle to o której zbiórka i wyjazd ?
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jest kabelek ide modzić... :shocked: :shocked: narazie pierwszy szok... komputer widzi go jako Ross-Tech ori kabel :kox:
Patrikos28 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jest kabelek ide modzić... :shocked: :shocked: narazie pierwszy szok... komputer widzi go jako Ross-Tech ori kabel :kox: to co Krolu dzisiaj wpadasz 110 konnym bolidem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja rozważam ten wyjazd do KR , tylko co na to moja żona tak w ogóle to o której zbiórka i wyjazd ? żona pochodzi po sklepach np. z moją konkrety dziś na zlociku - myślę po obiadku wystarczy pojechać
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ........ale cisza......... Krolu - może dzisiaj na zlocie ktoś Ci pożyczy - a moze ktoś z SK - komu możesz oddać od razu w poniedziałek no zobaczymy , może pojada ludzie z sk moim i też będzie git [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 14:20_________________________________________________ Jest kabelek ide modzić... :shocked: :shocked: narazie pierwszy szok... komputer widzi go jako Ross-Tech ori kabel :kox: to co Krolu dzisiaj wpadasz 110 konnym bolidem :gwizdanie: na razie nie rezam.. bo wtyczka lekko nie wchodzi i trzeba ja naciąć(ja mam małą tą przestrzeń przy gniezdzie... a nie robię z nią nic natnę na spocie
Patrikos28 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja rozważam ten wyjazd do KR , tylko co na to moja żona tak w ogóle to o której zbiórka i wyjazd ? żona pochodzi po sklepach np. z moją konkrety dziś na zlociku - myślę po obiadku wystarczy pojechać pogadam z żonką , tylko ja w niedzielę robię do 14 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja rozważam ten wyjazd do KR , tylko co na to moja żona tak w ogóle to o której zbiórka i wyjazd ? żona pochodzi po sklepach np. z moją konkrety dziś na zlociku - myślę po obiadku wystarczy pojechać pogadam z żonką , tylko ja w niedzielę robię do 14 :gwizdanie: to pojedziemy o 15.00 jak reszcie będzie pasowało
kris_kilt Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 pomysł z wypadem do KRK - sprawdzę stan konta i może też się wybiorę , chodz zobaczę jak duży będzie kac z rana Gure , spokojnie , jak mówiłem jestem na 100% koło 19 , jak się dokulam , no chyba że mi auto stanie na drodze , ale ponoć Audi się nie psują , więc jestem dobrej myśli _________________________________________________ Krolu , chyba straciłem przez Ciebie radość z życia ..... po jaki grzyb zmieniłeś "sutki" ?? ;(
miron78 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Krolu , chyba straciłem przez Ciebie radość z życia ..... po jaki grzyb zmieniłeś "sutki" ?? bo Krolu chce być sprawiedliwy i każda z jego dziewczyn musi być w awatarku
Skydiver Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 miałeś przejebane u panny przez hasło Mirka :oklaski: Miron rozbijasz związki
piterra Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Cześć Wieśniaki, Geje i inne oszołomy :decayed: :decayed: kto dziś będzie pod forum pisać mi tu zaraz
Rekomendowane odpowiedzi