Bulik Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 co tu tak cicho??? :patrzy: w sobote pracuje sie do 13ej ja ledwo zipie przez wczorajszy wypad była balanga???? :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie: niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie: niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: jak ta o ktorej mysle to napewno do tej pory by jeszcze siedziala w twojej ESIE :gwizdanie:
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie: niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: ja myśle że na 95% panienek z tamtąd by podziałał ten fotel , ale weź go tam wnieś :polew:
Skydiver Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wszyscy sprzątają furmanki zapewne że tu taka cisza
diman Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie: niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: ja myśle że na 95% panienek z tamtąd by podziałał ten fotel , ale weź go tam wnieś :polew: nastepnym razem cza bedzie krola nakusic na wjazd przez drzwi to sie po lansujemy na dolnim parkiecie
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 keżor jakieś d*py wyrywał :kox: a Ty co recaro masz i nic :gwizdanie: niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: ja myśle że na 95% panienek z tamtąd by podziałał ten fotel , ale weź go tam wnieś :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: Marudzisz Krolu zobacz http://demotywatory.pl/997059/Blachary i furmanki nie miały takich wypasionych RECARO
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 niestety tam gdzie byliśmy to nie ma znaczenia... no może na jedna blacharę, która tam widzieliśmy to by podziałało :gwizdanie: Marudzisz Krolu zobacz http://demotywatory.pl/997059/Blachary i furmanki nie miały takich wypasionych RECARO :polew:
MAJKI Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wypadzik z Mirkiem do BB sie udał, wszystko porezane prawie do konca tylko jeden kabelek brakuje i bedzie koniec rezania :gwizdanie: Podziękowania dla Siemiana za ogranięcie tego wszystkiego No i dzieki Mirek ze byłes ze mną
keżor Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a czemu żeś wczoraj nie przyjechał do kato ?
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Może ktoś z naszych pomoże :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_jaki_radioodtwarzacz_cdmp3_tak_do_400zl_a4_b5-t119917.0.html choć powoli przekonuje się do Pionka ...
MAJKI Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a czemu żeś wczoraj nie przyjechał do kato ? Kezor z moja by nie przeszło ze ide śmieci wynieść Moze kiedy indziej, hehe rodzina zobowiązuje :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a czemu żeś wczoraj nie przyjechał do kato ? Kezor z moja by nie przeszło ze ide śmieci wynieść Moze kiedy indziej, hehe rodzina zobowiązuje :gwizdanie: Majki a żałuj, żałuj
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ja podałem pewna alternatywę hehe już odpowiedziałem
MAJKI Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a czemu żeś wczoraj nie przyjechał do kato ? Kezor z moja by nie przeszło ze ide śmieci wynieść Moze kiedy indziej, hehe rodzina zobowiązuje :gwizdanie: Majki a żałuj, żałuj Załuje bo z Mirkiem gadałem PS Krolu zmien ten awatar bo bym jej zaparkował w te bimbały
diman Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 a czemu żeś wczoraj nie przyjechał do kato ? Kezor z moja by nie przeszło ze ide śmieci wynieść Moze kiedy indziej, hehe rodzina zobowiązuje :gwizdanie: Majki a żałuj, żałuj krolu daj spokoj rodzina przedewszystkim :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi