diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 pucek moze bys pomogl koledze http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bre_potrzebna_wymiana_reflektorow_zwyklych_na_bixenony-t119879.0.html ja nie potrafię :gwizdanie: nie no, pogadam z nim ja już mam takich poszukiwaczy pomocy dość co inneog ktoś kogo znam a ktoś kogo raz w życiu zobaczę przeciez nie za darmo krolu
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 pucek moze bys pomogl koledze http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bre_potrzebna_wymiana_reflektorow_zwyklych_na_bixenony-t119879.0.html ja nie potrafię :gwizdanie: nie no, pogadam z nim ja już mam takich poszukiwaczy pomocy dość co inneog ktoś kogo znam a ktoś kogo raz w życiu zobaczę królu, wiesz że ja mam dobre serce i pomagam jak mogę :gwizdanie: Diman mi kasę za to wcisł, a temu mogę powiedzieć że daje np. tyle i tyle i mu to robię :gwizdanie: ale problem w tym że nie mam czasu, muszę moje porobić a potem ADRa ojca ogarnąć ale w sumie kasa by się przydała, na alkohol do bukowiny
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 królu, wiesz że ja mam dobre serce i pomagam jak mogę :gwizdanie: ale w sumie kasa by się przydała, na alkohol do bukowiny Ja już się oduczyłem pomocy nieznajomym :gwizdanie: - tak to zawsze jestem do usług A przecież w Bukownie Miron + nowi stawiają
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 pucek moze bys pomogl koledze http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bre_potrzebna_wymiana_reflektorow_zwyklych_na_bixenony-t119879.0.html ja nie potrafię :gwizdanie: nie no, pogadam z nim ja już mam takich poszukiwaczy pomocy dość co inneog ktoś kogo znam a ktoś kogo raz w życiu zobaczę królu, wiesz że ja mam dobre serce i pomagam jak mogę :gwizdanie: Diman mi kasę za to wcisł, a temu mogę powiedzieć że daje np. tyle i tyle i mu to robię :gwizdanie: ale problem w tym że nie mam czasu, muszę moje porobić a potem ADRa ojca ogarnąć ale w sumie kasa by się przydała, na alkohol do bukowiny ja ci kase dalem co tam chrzanisz
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 bardziej Ci nowi ja mało piję to mało stawiam
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 bardziej Ci nowi tez tak mysle ze ci nowi sie powinni postawic :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 bardziej Ci nowi ja mało piję to mało stawiam mało stawiasz to i mało przyjemny dla Ciebie ten zlot może być [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:10_________________________________________________możesz się zrazić do następnych
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 bardziej Ci nowi ja mało piję to mało stawiam ty pic wcale nie musisz my wypijemy
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 to ja zamiast stawiać dam wam posiedzieć w recaro i będzie na "0"
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 to ja zamiast stawiać dam wam posiedzieć w recaro i będzie na "0" Hugo jak się dowieział, że masz Recaro to się z pracy zwolnił i na zlota ma przyjechać
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro a ja APU
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro a ja APU więc stawiasz podwójnie
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro a ja APU więc stawiasz podwójnie d*pa :gwizdanie: ja spadam, idę popatrzeć na mój piękny cooler :>
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro a ja APU więc stawiasz podwójnie pupa :gwizdanie: ja spadam, idę popatrzeć na mój piękny cooler :> a ja się zdrzemnąć do recaro..
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle bez przesady - flaszeczka na dzień w zupełności wystarczy resztę kasy możesz przeznaczyć na mój prezent :polew:
Patrikos28 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Diman, no dałeś mi kase... ale mniejsza o to Królu, nowym to ty też jesteś :> i to mnie martwi, za zlot zapłaciłem 250 zł a za vódkę dam drugie tyle ale ja jak już pisałem mam recaro a ja APU więc stawiasz podwójnie pupa :gwizdanie: ja spadam, idę popatrzeć na mój piękny cooler :> i jak dużo rezałeś zderzak , kratki masz czy nie weszły ?
Rekomendowane odpowiedzi