egon47 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Sonda lamda ORI 058906265 a zamiennik z Boscha to 0258006014, i wlasnie o ten zamiennik chodzi w inter cars kosztuje 420zl i potrzebna sonda do srody na gwalt <sciana>
Bulik Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widzieliście: miron juz nie mógł na to patrzec :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widzieliście: no widzielismy elita sie bawi na wsi :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Sonda lamda ORI 058906265 a zamiennik z Boscha to 0258006014, i wlasnie o ten zamiennik chodzi w inter cars kosztuje 420zl i potrzebna sonda do srody na gwalt <sciana> Skay dalo by zalatwic taniej ?? popytal sie na czwartem mam chip
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 dzisiaj rozebralem swoje radyjko Symphony i oto co w nim znalazlem arek to chyba masz angola te auto przecież to euro centy , pewnie niemieckie :gwizdanie: no wlasnie zauwazylem pomylka a juz myslalem ze to funty i ma auto z angli a o ktorej pomykasz na te katowice jutro moze bysmy sie razem zabrali pucol tez jedzie chyba ja jade do kato po 14 po radio , chyba (jutro sie okaze ) pozniej wracam do domu , bo muszę zerknąc do auta mojej żony coś tam jej przednie koła mają bicia .... wiec jak się wyrobie to spotkamy sie na parkingu na rybnickiej ?
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widzieliście: no widzielismy elita sie bawi na wsi :gwizdanie: chyba na odwrót
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widzieliście: no widzielismy elita sie bawi na wsi :gwizdanie: za***iście :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 dzisiaj rozebralem swoje radyjko Symphony i oto co w nim znalazlem arek to chyba masz angola te auto przecież to euro centy , pewnie niemieckie :gwizdanie: no wlasnie zauwazylem pomylka a juz myslalem ze to funty i ma auto z angli a o ktorej pomykasz na te katowice jutro moze bysmy sie razem zabrali pucol tez jedzie chyba ja jade do kato po 14 po radio , chyba (jutro sie okaze ) pozniej wracam do domu , bo muszę zerknąc do auta mojej żony coś tam jej przednie koła mają bicia .... wiec jak się wyrobie to spotkamy sie na parkingu na rybnickiej ? widzieliście: no widzielismy elita sie bawi na wsi :gwizdanie: chyba na odwrót chyba nie
keżor Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widać po fotce , że Krolu ma racje , także Diman sie nie kłóć jeszcze Ciebie rozumiem boś był trzeźwiutki , ale reszta :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wróciłem Może trochę pijany ale jestem eee tam prosto napisałeś
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wróciłem Może trochę pijany ale jestem eee tam prosto napisałeś Ale wiesz ile mi to zajęło
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wróciłem Może trochę pijany ale jestem pijus :gwizdanie: Egon kiedy chips ? teraz to już na serio spadam spać
egon47 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wróciłem Może trochę pijany ale jestem pijus :gwizdanie: Egon kiedy chips ? teraz to już na serio spadam spać w czwartek jak kupie sonde lamde [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 22:05_________________________________________________a to niejest takie latwe bo jest tysiac rodzaj ale wiem juz jaka mam i jaki zamiennik boscha potrzebuje
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Wróciłem Może trochę pijany ale jestem pijus :gwizdanie: E tam zaraz pijus po prostu kumpel wpadł pogadać :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ma ktos nr od Skay??:> pewnie pelex bedzie mial
egon47 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ma ktos nr od Skay??:> pewnie pelex bedzie mial ma ktos numer do Pelexa
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ma ktos nr od Skay??:> pewnie pelex bedzie mial ma ktos numer do Pelexa PW
Rekomendowane odpowiedzi