MAJKI Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek po nr VIN wyszło ze przepływka ma numer 06A906461DX i taka bedzie na jutro to Ci ja odbiore i na spota przed 19 przywioze a Ty zobacz jeszcze czy Twoja ma taki numer i pewnie bedzie bez X na końcu
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 wporzo Majkel, jeszcze dziś to sobie sprawdzę
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Egon Pucek - nic się nie martw - co się odwlecze to nie uciecze Przynajmniej Patryk Cię bardziej będzie pamiętał. Jak pojechałeś to jeszcze z nim gadałem - będzie dobrze [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 18:44_________________________________________________Pucek - może Twoim szczęściem było że na nich trafiłeś - może ktoś inny zrobił by Ci program i nawet o tym nie wspomniał - wyszło by za jakiś czas i o większych kosztach
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Egon Pucek - nic się nie martw - co się odwlecze to nie uciecze Przynajmniej Patryk Cię bardziej będzie pamiętał. Jak pojechałeś to jeszcze z nim gadałem - będzie dobrze :good:javascript:void(0); Mirek, ja się nie martwię, jutro to ogarnę i w sobotę się umawiam teraz jak wykręcę numer to powiem, HEJ, TO JA, TEN OD STOŻKA I PRZEPŁYWKI na bank poznają My to tam nic, ta TT pozamiatała z mocą, no i tak jak mówiłem, mój sąsiad, woził się dzisiaj po wsi 50km/h :polew:
bakuś Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 JOŁ Egon ma coś pomodzone w aucie czy tylko chip?!
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 JOŁ Egon ma coś pomodzone w aucie czy tylko chip?! only chips
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 JOŁ Egon ma coś pomodzone w aucie czy tylko chip?! chip + test pipe mocna seria - chyba że nie wie o zmienionym turbo/wtryskach [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 18:58_________________________________________________
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nareszcie postawił normalny garaz na tej działce :polew:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nareszcie postawił normalny garaz na tej działce :polew: chciałbym mieć taki garaż... :kox:
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nareszcie postawił normalny garaz na tej działce :polew: chciałbym mieć taki garaż... :kox: a kto nie
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie wiem z czego się cieszysz ale musi być śmieszne
miron78 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli no to na przyszłość już będziecie wiedzieć
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli nawet mnie nie wkurwiaj mogliśmy jechać, wyrwać panny i się zabawić
diman Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli dokladnie tez tak do tego podchodze wiec cza sie gdzies wybrac i nadrobic stracone wrazenia :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli dokladnie tez tak do tego podchodze wiec cza sie gdzies wybrac i nadrobic stracone wrazenia :gwizdanie: tylko gdzie i kiedy
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Pucek - to była dzisiej kara, że my wczoraj nie poszli dokladnie tez tak do tego podchodze wiec cza sie gdzies wybrac i nadrobic stracone wrazenia :gwizdanie: jutro do strasznego chodźcie , panien od groma bo to akademiki i mało karków a można zrobić jak już wcześniej pisałem befor party u mnie na chacie bo mieszkam niedaleko.
Rekomendowane odpowiedzi