Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no i mamy weekendzik felgi są gotowe...ale nie dam rady na nich pojechać bo dopiero jutro po nie jadę jakoś mam obawy co do dzisiejszego dnia :> ciekawe gdzie wylądujemy
Guregoru Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ale tu nudą dziś wieje [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 15:09_________________________________________________ no i mamy weekendzik Kto ma ten ma
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak byś nie lizał d*py szefowi to też byś miał
diman Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :>
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :> Siemka Papa Diman jak Ty to widzisz? robisz jutro?
diman Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :> Siemka Papa Diman jak Ty to widzisz? robisz jutro? ja to widze jak zawsze dobrze gibamy na spota potem smigamy sie bawic po zabawie smigacie do mnie na chate jutro robimy se pyszne sniadanie bo bedziemy sami jak juz wytrzezwiejecie to se pojedziecie do chaty albo jak cos sie rozkreci u katowiczan to tam tez podjedziemy i skonczymy znowu u mnie nad ranem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :> Siemka Papa Diman jak Ty to widzisz? robisz jutro? ja to widze jak zawsze dobrze gibamy na spota potem smigamy sie bawic po zabawie smigacie do mnie na chate jutro robimy se pyszne sniadanie bo bedziemy sami jak juz wytrzezwiejecie to se pojedziecie do chaty albo jak cos sie rozkreci u katowiczan to tam tez podjedziemy i skonczymy znowu u mnie nad ranem :gwizdanie: nie mam pytań... trzeba to przedyskutować bo słabo ten weekend znów widzę :gwizdanie: idę się ogolić i spakować graty do auta, wpadnę jeszcze
miron78 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :> Siemka Papa Diman jak Ty to widzisz? robisz jutro? ja to widze jak zawsze dobrze gibamy na spota potem smigamy sie bawic po zabawie smigacie do mnie na chate jutro robimy se pyszne sniadanie bo bedziemy sami jak juz wytrzezwiejecie to se pojedziecie do chaty albo jak cos sie rozkreci u katowiczan to tam tez podjedziemy i skonczymy znowu u mnie nad ranem :gwizdanie: ............a ja myślałem, że obejdzie sie dziś bez imprezy - przynajmniej by mnie nie kusiło - bo chciałem w domu dzisiaj siedzieć - po drugie imreza z dnia kobiet są i może być mega dużo ludzi w knajpach ale zrobicie jak chcecie [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 15:34_________________________________________________ja napewno po zlocie śmigam do domu[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 15:35_________________________________________________ siemano imprezowicze jak tam nastawienie na impre :> brak nastawienia
diman Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 dobra pany myślcie ja smigam do tesciowej na impre bede pozniej nieco na spocie nara
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 noo a ja już wyjeżdżam na spota :gwizdanie: rezacze mają dziś na 17 baaajooo
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 noo a ja już wyjeżdżam na spota :gwizdanie: rezacze mają dziś na 17 baaajooo a ja jeszcze będe miał obiad :gwizdanie: ale jaki tam ze mnie rezacz
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 keżor... dobra dobra... jak widzisz to Miron imprezować dzisiaj nie chcę, więc myślę że jednak Wy zróbcie sobie jutro tą imprezę macie dogadane, a jak widzisz u nas to chyba tylko 3 osoby będą chętne na dziś, czyli ja, Diman i Gregor, a to trochę maławo :gwizdanie: to lece
Bulik Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siema klopsy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:18_________________________________________________no ijestem w domu :gwizdanie: miron jak twoja wracała uśmichnieta z zakupów to powiedziałes ze jej brakło 2setek ja podjerzdzam po moją a ona "kochanie mam niespodzianke" to ja...co ????? kupiłam laptop promocja była 1200 :shocked:....to ja na kółka niemoge ustukac :polew:......zeby ona na zakupach była,ale nie ,wyrwała sie na chwile coś kupic :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nie nadrabiam spamu bo jesyem mega nnajemaby ale sie naj....lem
Rekomendowane odpowiedzi