MAJKI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:32_________________________________________________noo właśnie, wszyscy niby wiedzieli a jednak nie wiedzieli :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:41_________________________________________________te są dla mnie lipne... (moje zdanie) Dla mnie tez jakos nie bardzo ale wazne że Puckowi sie podoba Ja cały czas myslałem że jak bierze felgi od Wojtka A4 to bedą to felgi z jego auta bo tez je chciał sprzedac
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:32_________________________________________________noo właśnie, wszyscy niby wiedzieli a jednak nie wiedzieli :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:41_________________________________________________te są dla mnie lipne... (moje zdanie) Dla mnie tez jakos nie bardzo ale wazne że Puckowi sie podoba Ja cały czas myslałem że jak bierze felgi od Wojtka A4 to bedą to felgi z jego auta bo tez je chciał sprzedac a te sa :kox:
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no, może jeszcze Pucek zmieni zdanie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Diman, szkoda że nie merda tą dupką , ale nie ma źle ano szkoda ale co zrobisz potrafisz mi zmienic rozmiar tamtego avatara jakby umiał to już by nam spowrotem dupcią kręciła :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Diman, szkoda że nie merda tą dupką , ale nie ma źle ano szkoda ale co zrobisz potrafisz mi zmienic rozmiar tamtego avatara jakby umiał to już by nam spowrotem dupcią kręciła :gwizdanie: no trudno bedzie to co jest
bakuś Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:32_________________________________________________noo właśnie, wszyscy niby wiedzieli a jednak nie wiedzieli :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:41_________________________________________________te są dla mnie lipne... (moje zdanie) Dla mnie tez jakos nie bardzo ale wazne że Puckowi sie podoba Ja cały czas myslałem że jak bierze felgi od Wojtka A4 to bedą to felgi z jego auta bo tez je chciał sprzedac a te sa :kox: Hm. Te Puckowe bajdziej do ByMyWu pasują moim zdaniem, bo wyglądają a'la Alpina. No, ale może będzie inny efekt jak będą na aucie z gumami.
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Pucek - nic a nic mi się te fele nie podobają
Bulik Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Pucek - nic a nic mi się te fele nie podobają 3y godziny na siłce :silacz: i żądzi :polew:
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Pucek - nic a nic mi się te fele nie podobają 3y godziny na siłce :silacz: i żądzi :polew:
Bulik Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Pucek - nic a nic mi się te fele nie podobają 3y godziny na siłce :silacz: i żądzi :polew: ta dzisiejsza młodziez ide do wyra odchorowac
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nudy jak h... moja poszła na babski wieczór
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 nudy jak h... moja poszła na babski wieczór spoko - znowu masz jeden wieczór do wykorzystania
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nudy jak h... moja poszła na babski wieczór spoko - znowu masz jeden wieczór do wykorzystania Hehe Mirek tak samo myślimy czyli bede u dimana przed Bukowiną
diman Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nudy jak h... moja poszła na babski wieczór spoko - znowu masz jeden wieczór do wykorzystania Hehe Mirek tak samo myślimy czyli bede u dimana przed Bukowiną
miron78 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no to spoko bo ja chyba nie swoje urodziny dla rodziny będę odprawiał w tym dniu
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nudy jak h... moja poszła na babski wieczór spoko - znowu masz jeden wieczór do wykorzystania Hehe Mirek tak samo myślimy czyli bede u dimana przed Bukowiną tez tak myslalem jak sie mnie pytała "kochanie moge isc nie bedziesz zły? " Idz idz ja sobie posiedze
krolu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 tez tak myslalem jak sie mnie pytała "kochanie moge isc nie bedziesz zły? " Idz idz ja sobie posiedze :polew:
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no to spoko bo ja chyba nie swoje urodziny dla rodziny będę odprawiał w tym dniu Mirek wyjdziesz na chwile śmieci wyrzucić
Rekomendowane odpowiedzi