egon47 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Numer tego sklepu co Ty kupiles swiece zeby zadzwonil tam bo najtaniej znalazlem za 33zl ej no to jest na wsi u Gregora :gwizdanie: skąd ja to mam wiedzieć? mi się zdawało że jedna świeca kosztowała 28 zł, ale nie jestem pewien, najlepiej napisz PW do Gregora :gwizdanie: aaa i nie cuduj, kup gdzieś w sklepie, dasz trochę więcej a masz blisko jak by coś nie pasowało ahas myslalem ze na twojej wsi [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:32_________________________________________________ siemacie koksy,dresy i rezacze A ze mną się nie przywitał [br]Dopisany: 09 Marzec 2010, 16:32_________________________________________________okej ja sie zbieram do wieczora
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam wszystkich Pucek felunie kozak miały być inne :gwizdanie: wpadły te więc są, zobaczymy co będzie dalej
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 witam wszystkich Pucek felunie kozak miały być inne :gwizdanie: wpadły te więc są, zobaczymy co będzie dalej oby nie dzwon
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 witam wszystkich Pucek felunie kozak miały być inne :gwizdanie: wpadły te więc są, zobaczymy co będzie dalej oby nie dzwon "dzwon to podstawa tuningu" :polew:
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 siemacie koksy,dresy i rezacze A ze mną się nie przywitał ...dzieeeeeeeńńńńń doooobbrrryyyyyyyy
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pucek :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :sex:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pucek :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :sex: no Królu, fajnie to wygląda coś czuję że teraz więcej ludzi poleci na te felgi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pucek :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :sex: no Królu, fajnie to wygląda coś czuję że teraz więcej ludzi poleci na te felgi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja zaczynałem od Avusów , ale jedynek w 17tce i do S4 już bym nie wrócił , walałbym coś czarnego , a do avusów czarny kolor nie pasi
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pucek :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :sex: no Królu, fajnie to wygląda coś czuję że teraz więcej ludzi poleci na te felgi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba z EU
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pucek :kox: :drool: :drool: :drool: :drool: :sex: no Królu, fajnie to wygląda coś czuję że teraz więcej ludzi poleci na te felgi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba z EU
MAJKI Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wiedziałem Pucek że robisz wszystkich w hu... z tamtymi felgami bo znam troche gust kolegi od którego kupowałes i nie pasowało mi ze takie gówno Ci sprzedał A na tych auto wyglada KOX
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wiedziałem Pucek że robisz wszystkich w hu... z tamtymi felgami bo znam troche gust kolegi od którego kupowałes i nie pasowało mi ze takie gówno Ci sprzedał A na tych auto wyglada KOX dzięki za miłe słowa sprawa z przepływką załatwiona pomyślnie?
krolu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kto dziś wpada do tych alkoholików z bratnich spotów ?
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kto dziś wpada do tych alkoholików z bratnich spotów ? może Diman? ja na pewno nie
MAJKI Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wiedziałem Pucek że robisz wszystkich w hu... z tamtymi felgami bo znam troche gust kolegi od którego kupowałes i nie pasowało mi ze takie gówno Ci sprzedał A na tych auto wyglada KOX dzięki za miłe słowa sprawa z przepływką załatwiona pomyślnie? Wczoraj juz wszystko było załatwione, Twoja przepływka jest u mnie takze jak bedziesz sie wybierac na zlot do forum to Ci ją oddam
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 kto dziś wpada do tych alkoholików z bratnich spotów ? jak to kto Ty pijusie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Wiedziałem Pucek że robisz wszystkich w hu... z tamtymi felgami bo znam troche gust kolegi od którego kupowałes i nie pasowało mi ze takie gówno Ci sprzedał A na tych auto wyglada KOX dzięki za miłe słowa sprawa z przepływką załatwiona pomyślnie? Wczoraj juz wszystko było załatwione, Twoja przepływka jest u mnie takze jak bedziesz sie wybierac na zlot do forum to Ci ją oddam Dzięki Majkel, Dzięki kto dziś wpada do tych alkoholików z bratnich spotów ? jak to kto Ty pijusie :gwizdanie: a Ty kiedyś odwiedzisz Kolegów z SK? czy boisz się że te 101 kucy tam nie dojedzie :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 a Ty kiedyś odwiedzisz Kolegów z SK? czy boisz się że te 101 kucy tam nie dojedzie :gwizdanie: teraz na tych twoich felach ,moje 101 kucy objedzie Cie za kazdym razem :gwizdanie: :gwizdanie:.....za tydzien pojade chciałem dzis ale widzisz leze z termometrem w .... łóżku .... od wczoraj koszmar
miron78 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 kto dziś wpada do tych alkoholików z bratnich spotów ? może Diman? ja na pewno nie ja też na pewno nie
Rekomendowane odpowiedzi