diman Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 miron wporzo zalatwie se wizyte u rodzicow z rana i bedzie dobrze wykapany i pachnacy z nowa para fuzekli :gwizdanie: :polew:
egon0407 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Siemka Somes pytales sie o ta czarna a4 na ala mesiach to jest wlasnie ta co niedawno stala w gepardzie. A propo termostatu ja mam 1.8T AEB i wlasnie mniej wiecej jest w tym miejscu co na tym zdjeciu ale ja przy wymienie calego rozrzadu wymienilem temostat wiec i tak musialem rozebrac caly przód:)
diman Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 mo jak bedzie mogla pojechac to pewnie sie wybierze ale nie obiecuje moja zonka oczywiscie
SoMeS Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 miron wporzo zalatwie se wizyte u rodzicow z rana i bedzie dobrze wykapany i pachnacy z nowa para fuzekli :gwizdanie: :polew: nie zapomnij też wyprasować koszuli chcesz to Ci żelazko pożyczę
czester Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Pelex i m@ark dolacze do was Po wymianie wahacza, leca kolejne poczekam jeszcze, az cale zawieszenie sie rozsypie, i jebne im tym w twarz chyba Co do Katowic, to czemu tak pozno chcecie jechac ? Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
diman Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 nie zapomnij też wyprasować koszuli chcesz to Ci żelazko pożyczę spoko zelazka juz pozyczylem bede wyprasowany [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:43_________________________________________________a co do godziny to sie dostosuje ale moze serio troche pozno
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 @ Miron: zapomniałeś mnie wpisać a w sumie ja 1 się deklarowałem podpadziocha -> przestaje na gliwickie jeździć :angry: :angry:...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Chcecie wcześniej - tyle że zlocik maja o 19.00 więc jak mimo to jedziemy wcześniej ?
keżor Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 wystarczy na 19tą , w katowicach jest dłużej jasno
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 @ Miron: zapomniałeś mnie wpisać a w sumie ja 1 się deklarowałem podpadziocha -> przestaje na gliwickie jeździć :angry: :angry:... prosiłem o info na PW
SoMeS Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 krolu to jak się deklarowałeś tam to idź sobie do nich na mocy nie stracimy :polew:
miron78 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:12_________________________________________________No dobra napaleńcy widzę że chętnych jest dużo na ten czwartek więc : Zbiórka na Parkingu przy wjeździe na A4 z ul.Rybnickiej - trasa Gliwice/Rybnik( zapewne wszyscy wiecie o jaki parking chodzi ) godz.18.30 Lista chętnych: 1. Miron78 (miron78 ) 2. Somes ( jak wytrwa do czwartku z całym autem ) 3. Diman ( będzie wykąpany ) 4. Keżor ( jakiś nowy z SK ) 5. Pelex ( jak się fura nie rozpadnie ) - sam mi tak napisał 6. Czester (już po urlopie) 7. Krolu ( oblatywacz MPK ) 8. Pucek (gleba nad glebami) Chęć wyjazdu proszę mi zgłaszać na PW - przynajmniej nie będzie sytuacji że kogoś pomine
Pelex Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 krolu to jak się deklarowałeś tam to idź sobie do nich na mocy nie stracimy :polew: :polew: czekaj jak Krolu mody porobi jeszcze będziemy jego dym wąchać
SoMeS Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 krolu to jak się deklarowałeś tam to idź sobie do nich na mocy nie stracimy :polew: :polew: czekaj jak Krolu mody porobi jeszcze będziemy jego dym wąchać dlatego trzeba mu dokuczać póki można :gwizdanie: hehe a tak na poważnie to ja go tylko motywuje
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 co to k...a znaczy MPK :wallbash: :wallbash: WOOOOOO Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Zły znak
krolu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Nie porobię modów na razie muszę zrobić rozrząd... i nie mogę kupić wtrysków od keżora :( :( nosz : Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
czester Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Ok myslalem, ze spoty troche wczesniej sa. Krolu Ty coraz bardziej podpadasz [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 20:00_________________________________________________ Nie porobię modów na razie muszę zrobić rozrząd... i nie mogę kupić wtrysków od keżora :( :( nosz : Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Moze po wakacjach na moje sie zalapiesz
Rekomendowane odpowiedzi