Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miron wporzo zalatwie se wizyte u rodzicow z rana i bedzie dobrze wykapany i pachnacy z nowa para fuzekli :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka

Somes pytales sie o ta czarna a4 na ala mesiach to jest wlasnie ta co niedawno stala w gepardzie.

A propo termostatu ja mam 1.8T AEB i wlasnie mniej wiecej jest w tym miejscu co na tym zdjeciu ale ja przy wymienie calego rozrzadu wymienilem temostat wiec i tak musialem rozebrac caly przód:)

Opublikowano

mo jak bedzie mogla pojechac to pewnie sie wybierze ale nie obiecuje moja zonka oczywiscie

Opublikowano

miron wporzo zalatwie se wizyte u rodzicow z rana i bedzie dobrze wykapany i pachnacy z nowa para fuzekli :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

nie zapomnij też wyprasować koszuli :naughty: chcesz to Ci żelazko pożyczę :polew:

Opublikowano

Pelex i m@ark dolacze do was :kox: Po wymianie wahacza, leca kolejne :polew: poczekam jeszcze, az cale zawieszenie sie rozsypie, i jebne im tym w twarz chyba :decayed:

Co do Katowic, to czemu tak pozno chcecie jechac ?

Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

też mi się wydaje że nieco późna godzina :cool1:

Opublikowano

nie zapomnij też wyprasować koszuli :naughty: chcesz to Ci żelazko pożyczę :polew:

spoko zelazka juz pozyczylem bede wyprasowany :cool1:[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:43_________________________________________________a co do godziny to sie dostosuje ale moze serio troche pozno

Opublikowano

@ Miron: zapomniałeś mnie wpisać a w sumie ja 1 się deklarowałem podpadziocha -> przestaje na gliwickie jeździć :angry: :angry: :angry: :angry:...

Opublikowano

Chcecie wcześniej - tyle że zlocik maja o 19.00 :mysli:

więc jak mimo to jedziemy wcześniej ?

Opublikowano

wystarczy na 19tą , w katowicach jest dłużej jasno :polew:

Opublikowano

walniemy grilla po drodze :polew:

Opublikowano

@ Miron: zapomniałeś mnie wpisać a w sumie ja 1 się deklarowałem podpadziocha -> przestaje na gliwickie jeździć :angry: :angry: :angry: :angry:...

:notworthy:

prosiłem o info na PW :wink4:

Opublikowano

krolu to jak się deklarowałeś tam to idź sobie do nich :foch:

na mocy nie stracimy :polew: :polew:

Opublikowano

:wink4:[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 19:12_________________________________________________No dobra napaleńcy :decayed: widzę że chętnych jest dużo na ten czwartek więc :

Zbiórka na Parkingu przy wjeździe na A4 z ul.Rybnickiej - trasa Gliwice/Rybnik( zapewne wszyscy wiecie o jaki parking chodzi )

godz.18.30

Lista chętnych:

1. Miron78 (miron78 ) :decayed:

2. Somes ( jak wytrwa do czwartku z całym autem ) :)

3. Diman ( będzie wykąpany ) :)

4. Keżor ( jakiś nowy z SK ) :)

5. Pelex ( jak się fura nie rozpadnie ) - sam mi tak napisał

6. Czester (już po urlopie)

7. Krolu ( oblatywacz MPK ) :)

8. Pucek (gleba nad glebami) :)

Chęć wyjazdu proszę mi zgłaszać na PW - przynajmniej nie będzie sytuacji że kogoś pomine :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: czekaj jak Krolu mody porobi jeszcze będziemy jego dym wąchać :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: czekaj jak Krolu mody porobi jeszcze będziemy jego dym wąchać :naughty:

dlatego trzeba mu dokuczać póki można :gwizdanie: :polew:

hehe a tak na poważnie to ja go tylko motywuje :decayed:

Opublikowano

co to k...a znaczy MPK :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

WOOOOOO

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Zły znak :kox:

Opublikowano

MPK? komunikacja miejska? :polew:

Opublikowano

Nie porobię modów na razie muszę zrobić rozrząd... i nie mogę kupić wtrysków od keżora :( :( :( :(

nosz :

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

Ok myslalem, ze spoty troche wczesniej sa. Krolu Ty coraz bardziej podpadasz :cool1:[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 20:00_________________________________________________

Nie porobię modów na razie muszę zrobić rozrząd... i nie mogę kupić wtrysków od keżora :( :( :( :(

nosz :

Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Moze po wakacjach na moje sie zalapiesz :decayed: