Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest już osoba, która jedzie troszke później i zaoferowała się zabrać moją żonke :) 1.8T bez Q :)

widzisz taki problem to nie problem a sprawa sama sie rozwiązała

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest już osoba, która jedzie troszke później i zaoferowała się zabrać moją żonke :) 1.8T bez Q :)

widzisz taki problem to nie problem a sprawa sama sie rozwiązała

nie ma sytuacji bez wyjścia - dla chcącego nic trudnego :wink4:

Opublikowano

:hi: siemka z rańca :kawa:

:hi:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 10:25_________________________________________________No i sprawy się skomplikowały :confused4:

od nas raczej wszyscy jada z rana prawda ? nikt się później nie wybiera ?

Dorota może jechać dopiero w piątek około 10 :wallbash:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 11:56_________________________________________________szukam na szybko kto z innych rejonów pojedzie autostradą A4 i będzie w okolicach Gliwic po godz. 10.00

Opublikowano

witam :hi:

:hi:

diman, niezła ta foczka :good:

niezla bo to siostra krola :gwizdanie: to jaka ma byc

siema z wieczora :hi:

a to dlatego królu złapał takiego focha :decayed: :decayed:

f16 ładne

Opublikowano

Miron, Majkel przecież coś wspominał że chciałby jechać po 9:00 więc myślę że jak by jechał o 10 to nic by się nie stało, oczywiście Majkel, nie żebym Ci coś narzucał :wink4:

Opublikowano

Pucek - Majki pewnie poleci z wszystkimi, nie będę mu problemów robił :wink4:

trudno...................ludzie mają większe problemy :)

Opublikowano

no kurde panowie ja tak do konca to nie wiem o ktorej bede leciał bo wstepnie bylem umówiony z Dimanem ze lecimy o 8 z Gliwic ale nie wiem czy sie cos zmieniło czy nie? Diman jak cos to napisz co i jak moze poczekamy na żone członka zarządu :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

no kurde panowie ja tak do konca to nie wiem o ktorej bede leciał bo wstepnie bylem umówiony z Dimanem ze lecimy o 8 z Gliwic ale nie wiem czy sie cos zmieniło czy nie? Diman jak cos to napisz co i jak moze poczekamy na żone członka zarządu :gwizdanie: :polew:

Ty se tu jaj nie rób bo to poważna sprawa - jak se Dorota transportu nie załatwi to nie jedzie :decayed:

Opublikowano

Ty se tu jaj nie rób bo to poważna sprawa - jak se Dorota transportu nie załatwi to nie jedzie :decayed:

Ja sobie jaj nie robie :wink4:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 16:49_________________________________________________Jednym słowem Egon dał ciała bo miał jechac o 12 to by sie Dorota zabrała :gwizdanie:

Opublikowano

Egon miał jechać po 10.00 - nawet byliśmy już umówieni - ale mu się zmieniło i jedzie wcześniej - normalna sprawa :wink4:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 17:14_________________________________________________Dorota najwcześniej chyba może jechać po 10.00 - ale nie widzę żeby ktoś o tej godzinie jechał

Opublikowano

:bry:

widzę że problemy macie :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

siema :hi:

wreszcie wytrzezwialem do porzadku... 4 dni swetowalem ze szwagrem narodziny chrzesnicy :decayed:

kac morderca atakuje :sick3:

Opublikowano

Mirek i problem sie rozwiązał, dogadalismy sie z Dimanem i wezmiemy Twoją kobitke do Bukowiny ale bedzie dzieliła kanape z Krolem :decayed:

Jeszcze moze Max z nami pojedzie po 10 ale to dimek jeszcze da znac i jak cos to polecimy na 3 B7 :naughty:

Opublikowano

:hi: Bukowinowcy :tongue4:

:polew:

Opublikowano

W piatek to bedziemy Wyborowi albo Finlandiowcy :polew:

Opublikowano

W piatek to bedziemy Wyborowi albo Findlanowcy :polew:

Majki w piątek to Wy bedziecie jak worki

Opublikowano

W piatek to bedziemy Wyborowi albo Finlandiowcy :polew:

jak juz pisalem finlandowcy :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: z wieczora

Mirek ty to zawsze myślisz o tej swojej żonie (patrz pkt.2 :polew:)

Miszka rozwaliłeś mnie tym F16 :polew:

Opublikowano

:hi: z wieczora

Mirek ty to zawsze myślisz o tej swojej żonie (patrz pkt.2 :polew:)

Miszka rozwaliłeś mnie tym F16 :polew:

:mysli: pkt.2 :mysli:

Mirek i problem sie rozwiązał, dogadalismy sie z Dimanem i wezmiemy Twoją kobitke do Bukowiny ale bedzie dzieliła kanape z Krolem :decayed:

Jeszcze moze Max z nami pojedzie po 10 ale to dimek jeszcze da znac i jak cos to polecimy na 3 B7 :naughty:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: