Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zdarza mi się czasem pożyć :kox:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

.........co to za życie...............wcale Ci się nie dziwie, że masz czasem myśli samobójcze :polew:

Opublikowano

.........co to za życie...............wcale Ci się nie dziwie, że masz czasem myśli samobójcze :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:tongue4:

Opublikowano

jadę zaraz na polibude zdać ta elektrykę co założyłem watek ... ale guru nie chciało mi sie tego schematu przerysowywać.. zeby go wkleić a skaner nie działa ;/

Opublikowano

Krolu jak tam kabelki dotarły już :gwizdanie:

nie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

:hi: witam

20 stopni u mnie

Opublikowano

spoko pewnie dotrą na czas :decayed:

czas już minął - ale spodziewam się ich w każdej chwili... [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 09:46_________________________________________________

20 stopni u mnie

ciepło :)
Opublikowano

jadę zaraz na polibude zdać ta elektrykę co założyłem watek ... ale guru nie chciało mi sie tego schematu przerysowywać.. zeby go wkleić a skaner nie działa ;/

To powodzenia :wink4:

20 stopni u mnie

U nas 17 :)

Dobra ja spadam bo się szefo na mnie krzywo patrzy :decayed: jak co to siedzę na Żwirki :disgust:

Opublikowano

a ja skonczylem dzisiaj "rezanie" przy domu :decayed: a pogoda do tego wysmienita :naughty:

jaka ladna strone mamy, 3131 - prezes ma 31 wiosen, a za 31 godzin wyjezdzaja pierwsi do Bukowiny :decayed:

Opublikowano

a ja skonczylem dzisiaj "rezanie" przy domu :decayed: a pogoda do tego wysmienita :naughty:

jaka ladna strone mamy, 3131 - prezes ma 31 wiosen, a za 31 godzin wyjezdzaja pierwsi do Bukowiny :decayed:

jaka spostrzegawczość :hi::wink4:
Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 10:51_________________________________________________

witam