czester Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam z rana Myslicie ze rudi kolejny raz probuje ? Moskal :szukaj: :szukaj: a na poważnie to Czester, wielki ukłon w Twoją stronę bo na prawdę za***iste foty!!! Dzieki pucek staralem sie jak moglem na bani
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bedzie niespodzianka - jak znajde pendrive-a to cos tam pokaze juz sie doczekac nie umiem poprostu - bylem wczoraj w gliwicach ale jeszcze beda poprawki
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema Qri Jaka czarna ? taka jedna w której się naprawdę bałem jak mnie przewiózł
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siemaneczko czarna... <wspomina> ;( QRi ty jeszcze tym twoim wozidlem bedziesz jezdzil czy Ci go juz rozebrali na czesci
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Qri - daj no jakieś info dziś prima aprilis - takie przypomnienie :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Qri - daj no jakieś info dziś prima aprilis - takie przypomnienie :gwizdanie: myslisz ze to bajerek
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Myslicie ze rudi kolejny raz probuje ? Moskal :szukaj: :szukaj: Ad.1 - znalazłem Ad.2 - co wy od niej chcecie ??? moze być PW
krolu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ad.2 - od kogo ? od naszego koksa klubowego :decayed: żart... chodziło mu o Rudi
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ad.2 - od kogo ? pojebałem Ad. :kox: :kox: :kox: o Rudi mi chodziło
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Moskal - nic od niej nie chcemy - zbieramy dla niej kase - na bilet w kosmos Ps. w jedna strone :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Moskal - nic od niej nie chcemy - zbieramy dla niej kase - na bilet w kosmos Ps. w jedna strone :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
czester Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Moskal - nic od niej nie chcemy - zbieramy dla niej kase - na bilet w kosmos Ps. w jedna strone :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobra ja spadam cos porobic do pozniej
Rekomendowane odpowiedzi