Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish, weź zmień z Pucek w Bukowinie na Pucek w robocie :gwizdanie: a jak nie to wykasuj bo w Bukowinie potrafiłem się zachować
bish - kopt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish, weź zmień z Pucek w Bukowinie na Pucek w robocie :gwizdanie: a jak nie to wykasuj bo w Bukowinie potrafiłem się zachować zrobione
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish, weź zmień z Pucek w Bukowinie na Pucek w robocie :gwizdanie: a jak nie to wykasuj bo w Bukowinie potrafiłem się zachować zrobione :nabijasie: :nabijasie: koksy ,rezacze i obiboki
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bish, weź zmień z Pucek w Bukowinie na Pucek w robocie :gwizdanie: a jak nie to wykasuj bo w Bukowinie potrafiłem się zachować zrobione :nabijasie: :nabijasie: koksy ,rezacze i obiboki siema slow and low
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to nic, spadam do roboty :gwizdanie: pipki :>
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to nic, spadam do roboty :gwizdanie: pipki :> Miłej pracy... nie zasyp chodnika
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to nic, spadam do roboty :gwizdanie: pipki :> to spadaj pipo ,nienarób bajzlu
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 znając moje szczęście najpierw go będę odkopywał bajo
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siema slow and low kartofel taki kartofel to ja moge byc
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 fijolet jakis cichy ,aaa napewno jest w robocie i ciężko pracuje :polew:
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pora sie ujawnic Prima aprilis misiaki http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avj_czarna_mamba_q_gt28rs_finalny_wykres-t105057.0.html;new#new :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:12_________________________________________________ a ja tylko napisze odnosnie mirona 1 . 04 . 2010 pjerszy kfjecień :gwizdanie: :gwizdanie: nie dawno chciał kupować drugą :gwizdanie: :gwizdanie: KOKS jeden zart zbyt błachy by zmylic czujne głowy slaskich posiadaczy audi a4 zbyt dobrze znamy tego "cwaniaka" :gwizdanie: nawet troche PW w sprawie autka dostałem :> jeden nawet chciał, żeby potwierdził, że jest do sprzedania za 92 tyś zł
QRi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 teraz trzeba uwazac - emocje opadna - piesci pojda w ruch u mnie to pol biedy ale Miron u Ciebie.... kredyty pobrane, raty trzeba bedzie placic
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo w Bukowinie potrafiłem się zachować nie zgadzam sie z tym :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo w Bukowinie potrafiłem się zachować nie zgadzam sie z tym :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:52_________________________________________________ale cisza - co Wy robicie o tym czasie staruchy
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo w Bukowinie potrafiłem się zachować nie zgadzam sie z tym :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:52_________________________________________________ale cisza - co Wy robicie o tym czasie staruchy rzeczywiscie mlodzieniaszek sie odezwal :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi