krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Królu, czekam na sprawozdanie z wczorajszej czekolady :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pfffffffffffffffffffffffffffff
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie ty to ciągniesz po mieście czy układasz to co jest na górze ??? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie ty to ciągniesz po mieście czy układasz to co jest na górze ??? :gwizdanie: nie, ja tyle samo wrzucam ale 900 metrów pod ziemią :gwizdanie: wrzucam to bez czego Ty miał byś zimno w bloku [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:45_________________________________________________to nic, uciekam
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jestem, mam dość, a jeszcze czeka mnie zapieprz w robocie jakieś 6 ton więc Miron, na II urodzinach proszę o wprowadzenie jakieś konkurencji z łopatą Królu, czekam na sprawozdanie z wczorajszej czekolady :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Pucek - do takich ilości to ja nawet łopaty nie brudzę Zrobiłeś to między śniadaniem a myciem zębów czy na podwieczorek
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jakieś 6 ton a masz hak przy swojej a4 żeby to jako zapiąć czy na lince będziesz z tym jechał ?? :polew:
egon47 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no fajny ten golfik coraz bardziej sie jaram takim golfem a tym czasem zdupiam Kezor mi tez chodzi po głowie szczerze mówiac taki projekt dla mnie to ten jest idealny
A4 Mario Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale Wam się podoba ten Golfik czy te d*py które lecą na to autko... ??? :polew:
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale Wam się podoba ten Golfik czy te d*py które lecą na to autko... ??? :polew: jedna z nich to moja zona
Bulik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jedna z nich to moja zona ...która :gwizdanie: :gwizdanie: tak wogóle
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ...która a ktora do mnie pasuje a ta druga to za niedlugo rozwodka :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ...która a ktora do mnie pasuje a ta druga to za niedlugo rozwodka :gwizdanie: która bo ja też za niedługo rozwodnik :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ...która a ktora do mnie pasuje a ta druga to za niedlugo rozwodka :gwizdanie: Czyli ta druga to od Bisha jest Zarcik oczywiscie nikomu tego nie życze
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ...która a ktora do mnie pasuje a ta druga to za niedlugo rozwodka :gwizdanie: Czyli ta druga to od Bisha jest Zarcik oczywiscie nikomu tego nie życze :decayed:
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Arek , mi sie wydaje , że Twoja to ta po lewej bo ma bluzke w kolorze Twojej fury :>
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Arek , mi sie wydaje , że Twoja to ta po lewej bo ma bluzke w kolorze Twojej fury :> czyli ta po prawej jest wolna? ...ok Arek załatw no nr tel do niej
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a ta druga to za niedlugo rozwodka :gwizdanie: a ja taki samotny jestem :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mirek zmien wpis na liście bo mi sie moja stara napina cały czas że jedzie na Zator - wpisz Marcela :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Arek , mi sie wydaje , że Twoja to ta po lewej bo ma bluzke w kolorze Twojej fury :> odwrotnie Bish nadal zainteresowany? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi