A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie: Czyli jednak to prawda... bo Miron mówił że tylko seks Was łączy i nic więcej ale myślałem że ściemnia....
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie: Czyli jednak to prawda... bo Miron mówił że tylko seks Was łączy i nic więcej ale myślałem że ściemnia.... nie wyciągaj brudów rodzinnych na światło dzienne
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie: Czyli jednak to prawda... bo Miron mówił że tylko seks Was łączy i nic więcej ale myślałem że ściemnia.... nie wyciągaj brudów rodzinnych na światło dzienne Sorry zachowałem się jak gówniarz pisząc to o Was.. przepraszam..
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie: Czyli jednak to prawda... bo Miron mówił że tylko seks Was łączy i nic więcej ale myślałem że ściemnia.... nie wyciągaj brudów rodzinnych na światło dzienne Sorry zachowałem się jak gówniarz pisząc to o Was.. przepraszam.. a teraz ssij :gwizdanie: dobra, dość tych żartów, idę na kawę
czester Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 banana to może mi dać Tego nie wiem... nie bede się wcinał w Wasz związek... związek? ja nie mam czasu na związki :gwizdanie: Czyli jednak to prawda... bo Miron mówił że tylko seks Was łączy i nic więcej ale myślałem że ściemnia.... nie wyciągaj brudów rodzinnych na światło dzienne Sorry zachowałem się jak gówniarz pisząc to o Was.. przepraszam.. a teraz ssij :gwizdanie: dobra, dość tych żartów, idę na kawę Jakich zartow ?
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no to racja z tym prezesem od kilku dni cos go tu juz nie widzialem :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi na viscie VAG normalnie działa chyba że masz win 7 :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krolu nie odpaliłem cały czas mi wyświetla ze sterowniki nie są przystosowane do wersji 32 bitowej systemu i nie kumam co jest, a znowu pózniej zainstalowałem virtual pc i jakis xp mode ale znowu jak go uruchamiam to wyskakuje mi komunikat ze moj komputer nie obsługuje jakies wirtualizacji. chyba sie ogólnie rozgladne za innym jakims starym laptopem zeby na XP działał i bedzie w sam raz :gwizdanie: Majkel mi sie dzieje to samo mowie Ci Krolu na zrobil z tymi kabelkami Dimek a tu sie zdziwsz kabelek od Krola z vagiem działa mi pieknie na win 7 ale kupiłem teraz inny kabel do opli i jeszcze 2 inne do fiatów i z nimi mam problem na win7 bo podobno one mają sterowniki tylko do xp i starszych systemów no to dobrze bo mi on nie chodzi
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Majki - odpaliłeś ten program ?? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 14:33_________________________________________________A takie pytanie gdzie nasz forumowy Ko...tzn. prezes? sztanga go przygniotła czy co ? :mysli: On chociaż umie ją poderwać ze stojaka
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 On chociaż umie ją poderwać ze stojaka ...bo trening czyni mistrza-a chemia czyni cuda :polew:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami Już mu to pisałem ale się wstydzi....
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 On chociaż umie ją poderwać ze stojaka ...bo trening czyni mistrza-a chemia czyni cuda :polew: Byliśmy u Keżora w siłowni i porzucaliśmy se trochę tą sztangą, a jak się Król położył to sztanga nawet nie drgnęła ze stojaka, jakby była przyklejona
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Prezes się remontuje i nie ma czasu na forumowe gadki
Bulik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami ważne że mi sie podoba
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 bulik pochwal sie tymi twoimi nowymi kolami ważne że mi sie podoba moze by i je pochwalil ale ich nie widac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi