gregory Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przerwa na obiad, chwila odpoczynku i dalej zapieprzać przy betoniarce :gwizdanie: wypiłem jednego reddsa, stoję na słońcu i mam już mega banię aaa i informuję że W TYM MIESIĄCU JUŻ NIE IMPREZUJĘ... tyle :gwizdanie: ja tez juz nie pije jescze tylko dzisiaj bo urodzinki kolezanki i potem KONIEC :gwizdanie: A moja sąsiadka ma dziś polter, a jutro siostra robi urodziny
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ...............że niby ja...............
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja też się melduję :gwizdanie: jestem mega zmęczony a Miron malutko wypił, ogólnie każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał
Bulik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ...............że niby ja............... po tych bazgrołach to niepowiesz że jeszcze na oczy widziałeś :gwizdanie: każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał chyba ze to Gregor prubował pisac :decayed:
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja też się melduję :gwizdanie: jestem mega zmęczony a Miron malutko wypił, ogólnie każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał a to impreza jakaś była? :naughty:
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja też się melduję :gwizdanie: jestem mega zmęczony a Miron malutko wypił, ogólnie każdy na początku miał problemy z przyjmowaniem vódki, a sorrry, Gregory nie miał a to impreza jakaś była? :naughty: fakt, miał nikt nie wiedzieć
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 eeeeeeeee tam impreza odrazu.................taki tam dzień dziadka [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ale Diman musze przyznać ten wypad po mnie Wam wyszedł - myślałem, że padne jak Was zobaczyłem [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________nawet nie miałem czasu powiedzieć, że mam rodzine
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 eeeeeeeee tam impreza odrazu.................taki tam dzień dziadka [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ale Diman musze przyznać ten wypad po mnie Wam wyszedł - myślałem, że padne jak Was zobaczyłem [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________nawet nie miałem czasu powiedzieć, że mam rodzine i o to chodziło miało być zaskoczenie
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 eeeeeeeee tam impreza odrazu.................taki tam dzień dziadka [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:39_________________________________________________ale Diman musze przyznać ten wypad po mnie Wam wyszedł - myślałem, że padne jak Was zobaczyłem [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 21:41_________________________________________________nawet nie miałem czasu powiedzieć, że mam rodzine :polew: :polew:
Fifiński Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie orientujecie się, ile zapłacę i gdzie najlepiej (Katowice, Chorzów, Bytom, Tarnowskie Góry i okolice) zrobię polerkę całego auta ? Na Katowickim cisza, to trza się na SG spytać ;]
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru: 2218826 (9-04-2010 16:02) miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol 2218826 (9-04-2010 16:05) i ta twoja audiczka lakierek straci ciekawe czyj to numer :gwizdanie: .................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie: mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru: 2218826 (9-04-2010 16:02) miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol 2218826 (9-04-2010 16:05) i ta twoja audiczka lakierek straci ciekawe czyj to numer :gwizdanie: .................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie: mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem jasne ja Cię obronię [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________a i jeszcze jeden fakt- to jest ich numer gg - bo mam ich w grupie "ignorowanych" i sprawdziłem
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 odpowiadam na info z GG (gdyby to ktoś z Was) : - nie jestem gnój tylko koks - jestem tylko na jednym forum ( a nie na forach ) - i tak Cie będę długo pamiętał - "chcesz wp***dol" - nigdy nie odmawiam - "audiczka lakierek straci" - dawno straciła[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:56_________________________________________________ właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru: 2218826 (9-04-2010 16:02) miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol 2218826 (9-04-2010 16:05) i ta twoja audiczka lakierek straci ciekawe czyj to numer :gwizdanie: .................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie: mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem jasne ja Cię obronię [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________a i jeszcze jeden fakt- to jest ich numer gg - bo mam ich w grupie "ignorowanych" i sprawdziłem czyli popełnili swój kolejny błąd - mam od nich groźby kierowane do mojej osoby w archiwum GG :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 oni są jacyś niedorozwinięci ... teraz cokolwiek by ci się stało z twoją fura tfu tfu... masz podkładkę.. masakra
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 oni są jacyś niedorozwinięci ... teraz cokolwiek by ci się stało z twoją fura tfu tfu... masz podkładkę.. masakra właśnie idą ją porysować [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________ktoś chce mnie zabić ....................a wystarczyło użyć opcji żeby się dowiedzieć, że jestem nieśmiertelny [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________a fury.......fakt..........szkoda by było - ale jak mam w ramach przeprosin dostać upragnione A5 to czemu nie
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 normalnie, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać co za debile... A z tym nieśmiertelnym to dobre dobre :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi