diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a ja już wróciłem i żyje dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył ale nieodpowiedzialność
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ty to w ogóle kiedyś jechałeś z taką prędkością
krolu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a ja już wróciłem i żyje dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył no i nie będę prezesem :disgust: żartuję OFC... p.s tylko 250... :thumbdown:
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście Mirek a ty się tak nie zastanawiałeś kiedyś czy przypadkiem nie masz blokady elektronicznej :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a ja już wróciłem i żyje dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył no i nie będę prezesem :disgust: żartuję OFC... p.s tylko 250... :thumbdown: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:37_________________________________________________ licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście Mirek a ty się tak nie zastanawiałeś kiedyś czy przypadkiem nie masz blokady elektronicznej :gwizdanie: ma napewno
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bo te magiczne 250, to Niemcy na tą prędkość robią właśnie blokady. Zależy jak szybko szła wskazówka, jak pod koniec bardzo powoli to może nie da się więcej po prostu, a jak szła szybko i nagle się zatrzymała to możliwe że jest blokada. By the way ile miałeś obrotów przy tych 250? U mnie przy 260 było 6700Rpm, obrotomierz dla przypomnienia jest do 8000Rpm, od 6500Rpm jest czerwone pole.
czester Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Po co blokada, jak to auto seryjnie pewnie tyle nie wyciaga
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Gregor - to że jest bolkada to wiem - wszystkie 3.0tdi wychodziły fabrycznie z blokadą - u mnie nie została ona usunięta przy sofcie ale oczywiście w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens dla 15km/h więcej - dla kilku razy [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:45_________________________________________________ a ja już wróciłem i żyje dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył ale nieodpowiedzialność jaka tam nie odpowiedzialność - letnie mam do 300km/h co innego zimówki ( do 210 )[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:46_________________________________________________ Po co blokada, jak to auto seryjnie pewnie tyle nie wyciaga też tak kiedyś myślałem - ale się myliłem
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 U mnie droga była płaska, ale jakby tak było z górki to może by jeszcze pojechał. Kiedyś pewnie powtórzę próbę, ale jest to jakby to powiedzieć nie za bezpieczne :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mironex jakbyś wrzucił 6 bieg to poleciał by więcej.Nie wpadłeś na to jak auto wyło , a wskazówka obrotomierza zaczęła się wyginać na ograniczniku ??
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mironex jakbyś wrzucił 6 bieg to poleciał by więcej.Nie wpadłeś na to jak auto wyło , a wskazówka obrotomierza zaczęła się wyginać na ograniczniku ?? :polew: :polew: a po 6 jest jeszcze R (rakieta) to byś miał dopiero ogień :evil:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mironex jakbyś wrzucił 6 bieg to poleciał by więcej.Nie wpadłeś na to jak auto wyło , a wskazówka obrotomierza zaczęła się wyginać na ograniczniku ?? cześć wiceprezes szóstego biegu się boję
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens dla 15km/h więcej - dla kilku razy Wiadomo normalnie nie będziesz na co dzień korzystał z V-max, ale myślę że warto, przekonałbyś się ile tak na prawdę na maxa wyciąga No chyba, że już wiesz bo ktoś inny to sprawdził.
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyy Fugo - jak już tu jesteś to mi odpowiedz, czy będa jakieś kalendarzyki bo nie ma co rozdawać
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens dla 15km/h więcej - dla kilku razy Wiadomo normalnie nie będziesz na co dzień korzystał z V-max, ale myślę że warto, przekonałbyś się ile tak na prawdę na maxa wyciąga No chyba, że już wiesz bo ktoś inny to sprawdził. Boi się i tyle :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:52_________________________________________________ ttttttyyyyyyyyy Fugo - jak już tu jesteś to mi odpowiedz, czy będa jakieś kalendarzyki bo nie ma co rozdawać :polew: :polew: ekhm :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens dla 15km/h więcej - dla kilku razy Wiadomo normalnie nie będziesz na co dzień korzystał z V-max, ale myślę że warto, przekonałbyś się ile tak na prawdę na maxa wyciąga No chyba, że już wiesz bo ktoś inny to sprawdził. na youtube jest chyba z 15 filmików z Vmax 3.0tdi + soft 265-270 to max co ta fura jedzie - zależne od softu, avant/sedan, felunku[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:53_________________________________________________my tu gadu, gadu a Mario, Egon i Dogi ścigają się na strefie ale ponoć nie ma nic konkretnego miałem też jechać ale nie będę Dogiemu odbierał pozycji lidera na dzisiejszej strefie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:56_________________________________________________Ps. Majki zapytaj czy pasuje temu kolesiowi w środę się bawić z lampami .
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyy Fugo - jak już tu jesteś to mi odpowiedz, czy będa jakieś kalendarzyki bo nie ma co rozdawać ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 opcja nr 2 zdecydowanie lepsza
bakuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie...
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 opcja nr 2 zdecydowanie lepsze Ok to spełnię Twoje życzenie.Mam wenę to stworzę coś na tył kalendarzyka i złożę zamówienie. 1000 sztuk na początek wystarczy ??
Rekomendowane odpowiedzi