Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja już wróciłem i żyje :banan: dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) :)

No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście :disgust:

ale że tyle poleciał z kpl. ludzi na pokładzie to mnie zaskoczył :)

ale nieodpowiedzialność :punish:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ty to w ogóle kiedyś jechałeś z taką prędkością :decayed:

Opublikowano

a ja już wróciłem i żyje :banan: dzionek mega udany - i jak mało kiedy dużo klubowiczów dzisiaj spotkałem ( Wojtekce, Baq i kilku innych ) dwóch było nawet takich co z daleka wołali "cześć miron" a ja ich pierwszy raz na oczy widziałem ( przynajmniej tak mi się wydaje ) :)

No i wracając autostradą A1 w 5 osób na pokładzie i na felunku 19 licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście :disgust:

no i nie będę prezesem :disgust: :disgust: :disgust:

żartuję OFC...

p.s tylko 250... :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście :disgust:

Mirek a ty się tak nie zastanawiałeś kiedyś czy przypadkiem nie masz blokady elektronicznej :gwizdanie:

Opublikowano

no i nie będę prezesem :disgust: :disgust: :disgust:

żartuję OFC...

p.s tylko 250... :thumbdown: :thumbdown:

:gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:37_________________________________________________

licznik pokazał 250 i się zatrzymał oczywiście :disgust:

Mirek a ty się tak nie zastanawiałeś kiedyś czy przypadkiem nie masz blokady elektronicznej :gwizdanie:

ma napewno :wink4:

Opublikowano

Bo te magiczne 250, to Niemcy na tą prędkość robią właśnie blokady. Zależy jak szybko szła wskazówka, jak pod koniec bardzo powoli to może nie da się więcej po prostu, a jak szła szybko i nagle się zatrzymała to możliwe że jest blokada. By the way ile miałeś obrotów przy tych 250? U mnie przy 260 było 6700Rpm, obrotomierz dla przypomnienia jest do 8000Rpm, od 6500Rpm jest czerwone pole.

Opublikowano

Po co blokada, jak to auto seryjnie pewnie tyle nie wyciaga :tongue4:

Opublikowano

Gregor - to że jest bolkada to wiem - wszystkie 3.0tdi wychodziły fabrycznie z blokadą - u mnie nie została ona usunięta przy sofcie ale oczywiście w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens :) dla 15km/h więcej - dla kilku razy :)[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:45_________________________________________________

ale nieodpowiedzialność :punish:

jaka tam nie odpowiedzialność - letnie mam do 300km/h co innego zimówki ( do 210 :decayed: )[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:46_________________________________________________

Po co blokada, jak to auto seryjnie pewnie tyle nie wyciaga :tongue4:

też tak kiedyś myślałem - ale się myliłem :)

Opublikowano

U mnie droga była płaska, ale jakby tak było z górki to może by jeszcze pojechał. Kiedyś pewnie powtórzę próbę, ale jest to jakby to powiedzieć nie za bezpieczne :gwizdanie:

Opublikowano

Mironex jakbyś wrzucił 6 bieg to poleciał by więcej.Nie wpadłeś na to jak auto wyło , a wskazówka obrotomierza zaczęła się wyginać na ograniczniku ?? :decayed:

Opublikowano

Mironex jakbyś wrzucił 6 bieg to poleciał by więcej.Nie wpadłeś na to jak auto wyło , a wskazówka obrotomierza zaczęła się wyginać na ograniczniku ?? :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: a po 6 jest jeszcze R (rakieta) to byś miał dopiero ogień :evil: :evil:

:decayed:

Opublikowano

cześć wiceprezes

szóstego biegu się boję :decayed:

Opublikowano

w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens :) dla 15km/h więcej - dla kilku razy :)

Wiadomo normalnie nie będziesz na co dzień korzystał z V-max, ale myślę że warto, przekonałbyś się ile tak na prawdę na maxa wyciąga :wink4: No chyba, że już wiesz bo ktoś inny to sprawdził.

Opublikowano

ttttttyyyyyyyyy Fugo - jak już tu jesteś to mi odpowiedz, czy będa jakieś kalendarzyki bo nie ma co rozdawać

Opublikowano

w każdej chwili mogą mi ja zdjąć tylko pytanie czy jest sens :) dla 15km/h więcej - dla kilku razy :)

Wiadomo normalnie nie będziesz na co dzień korzystał z V-max, ale myślę że warto, przekonałbyś się ile tak na prawdę na maxa wyciąga :wink4: No chyba, że już wiesz bo ktoś inny to sprawdził.

Boi się i tyle :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:52_________________________________________________

ttttttyyyyyyyyy Fugo - jak już tu jesteś to mi odpowiedz, czy będa jakieś kalendarzyki bo nie ma co rozdawać

:polew: :polew: :polew: :polew: ekhm :gwizdanie:

Opublikowano

na youtube jest chyba z 15 filmików z Vmax 3.0tdi + soft :)

265-270 to max co ta fura jedzie - zależne od softu, avant/sedan, felunku[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:53_________________________________________________my tu gadu, gadu a Mario, Egon i Dogi ścigają się na strefie :)

ale ponoć nie ma nic konkretnego

miałem też jechać ale nie będę Dogiemu odbierał pozycji lidera na dzisiejszej strefie :decayed:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:56_________________________________________________Ps. Majki zapytaj czy pasuje temu kolesiowi w środę się bawić z lampami .

Opublikowano

ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie:

Opublikowano

opcja nr 2 zdecydowanie lepsza :good:

Opublikowano

siema ludziska. :hi:

ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... :chytry::naughty:

Opublikowano

opcja nr 2 zdecydowanie lepsze :good:

Ok to spełnię Twoje życzenie.Mam wenę to stworzę coś na tył kalendarzyka i złożę zamówienie. 1000 sztuk na początek wystarczy ??