Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam jest więcej miejsca niż w A4 ;(

dobra ściema nie jest zła :naughty: :>

niemartw sie moge po was podjechac jakby co :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami :rolleyes:

Opublikowano

Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami :rolleyes:

przynajmniej będę szybciej :polew:

Opublikowano

:no: :no: corsą :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

przynajmniej będę szybciej :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

moje A4 ma przynajmniej lampy :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

Hyhy :rolleyes:

Opublikowano

:hi: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu :tongue4:

:bry:

Opublikowano

to są lampy ? chyba świeczki :decayed:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:18_________________________________________________

:hi: siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu :tongue4:

:bry:

:hi:

Opublikowano

to są lampy ? chyba świeczki :decayed:

mi nierdzewieją i nie musze malowac

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu

tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

Opublikowano

nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu

tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe :)

Opublikowano

Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma :naughty:

Troche rzeczy do wymiany jest :disgust:

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________

KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie:

na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła

sorry wiedzialem ze jest dojechana ale zeby az tak ;(

Opublikowano

nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Sie nie ma z czego śmiać juz widziałem B5 po "fachowym" montazu ramek na zegarach i odciski palców od wewnetrznej strony licznika i nie wygladało to fajnie :tongue4:

Opublikowano

diman ile zostało Ci drogi ?[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________

po "fachowym" montazu

to zajebi**ie fachowy ten montaz

:cool1: ]

:polew: :polew:

Opublikowano

Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe

No tez mam taką cicha nadzieje, raczej słowny jest, jutro bede wracał z Kedzierzyna to mam do niego po drodze podjade sprawdzic :wink4:

Ale chyba przezyjesz jak nie bedziesz miał auta na weekend ?

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

za niedługo bede obszywał kierownice u tego gościa z gliwic zobaczymy jak temu zaradzi :naughty:

Opublikowano

Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma :naughty:

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________

na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła

to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie:

Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie:

Opublikowano

to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie:

Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie:

no to serio lipa

bulik a drogi mi zostalo jeszcze jakies dwie godziny okolo 250 km :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________ale tym promem buja jasna cholera bede chyba rzygal :sick3: