Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 tam jest więcej miejsca niż w A4 ;( dobra ściema nie jest zła :> niemartw sie moge po was podjechac jakby co
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 niemartw sie moge po was podjechac jakby co Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 niemartw sie moge po was podjechac jakby co Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami przynajmniej będę szybciej
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 niemartw sie moge po was podjechac jakby co Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami :no: corsą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 niemartw sie moge po was podjechac jakby co Znaczy się co Dorotę i małego weźmiesz do auta a Mirek będzie biegł za wami przynajmniej będę szybciej :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 moje A4 ma przynajmniej lampy :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 moje A4 ma przynajmniej lampy :gwizdanie: :gwizdanie: Hyhy
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 moje A4 ma przynajmniej lampy :gwizdanie: :gwizdanie: to są lampy ? chyba świeczki [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:18_________________________________________________ siemacie pozdrowienia z francji z promu wlasnie odbijamy z brzegu
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 to są lampy ? chyba świeczki mi nierdzewieją i nie musze malowac :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A z rezaniem mega spinał się nie będę - przy takich pracach pośpiech nie jest mile widziany -uda się to się uda, nie to nie - przyjadę corsą, objadę Was i pojadę do domu tez bym sie z tym nie spieszył bo w przypadku lamp łatwo cos spierd.... np nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe
diman Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma Troche rzeczy do wymiany jest [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________ KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie: na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła sorry wiedzialem ze jest dojechana ale zeby az tak ;(
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nie chciałbym widziec odcisku palca na czarnym odbłyśniku jakjuz skleisz klosze :gwizdanie: :polew: :polew: Sie nie ma z czego śmiać juz widziałem B5 po "fachowym" montazu ramek na zegarach i odciski palców od wewnetrznej strony licznika i nie wygladało to fajnie
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 diman ile zostało Ci drogi ?[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________ po "fachowym" montazu to zajebi**ie fachowy ten montaz ] :polew:
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Majki mam nadzieje, że koleś nie powie jutro, że jeszcze nie gotowe No tez mam taką cicha nadzieje, raczej słowny jest, jutro bede wracał z Kedzierzyna to mam do niego po drodze podjade sprawdzic Ale chyba przezyjesz jak nie bedziesz miał auta na weekend ? :polew:
Bulik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 za niedługo bede obszywał kierownice u tego gościa z gliwic zobaczymy jak temu zaradzi
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma Troche rzeczy do wymiany jest [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________ KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie: na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła sorry wiedzialem ze jest dojechana ale zeby az tak ;( to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie: Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Diman ale mi robote nagrałeś :gwizdanie: już dawno nie widziałem tak dojechanej A4 ale skóre w środku ma Troche rzeczy do wymiany jest [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________ KOKS lampy tuninguje to w piątek na Arenie będzie corsą :gwizdanie: :gwizdanie: na jutro mają byc do odbioru wkłady juz w black pakiet pytanie czy Mirek zdarzy do piatku to poskładać do kupy bo jak zobaczylem ile czesci wchodzi w skład lampy to kopara mi opadła sorry wiedzialem ze jest dojechana ale zeby az tak ;( to co jest na teraz do wymiany w tym aucie to dopiero początek :gwizdanie: Jeszcze na dzien dobry przydałoby sie wszystkie 4 tarcze i klocki wymienic bo pod machą 1,8T a hamulce jak w maluchu :gwizdanie: no to serio lipa bulik a drogi mi zostalo jeszcze jakies dwie godziny okolo 250 km :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________ale tym promem buja jasna cholera bede chyba rzygal
Rekomendowane odpowiedzi