Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 lepiej nie padaj bo na atrakcyjności stracisz ohh fijolet to mu nie grozi :baseball:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 po robocie ,padam na pysk lepiej nie padaj bo na atrakcyjności stracisz gejostwo się szerzy... :sick3:
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 podroz wporzo minela bez problemow ale niezle jestem wyjebany od 24 godzin jestem na nogach i to jeszcze w robocie bylem i czego sie dla kasy nie robi :gwizdanie: Dimek, ja już kilka razy miałem, że na nogach byłem 33...34 godziny bez snu :gwizdanie: I to z powodu roboty
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 podroz wporzo minela bez problemow ale niezle jestem wyjebany od 24 godzin jestem na nogach i to jeszcze w robocie bylem i czego sie dla kasy nie robi :gwizdanie: Dimek, ja już kilka razy miałem, że na nogach byłem 33...34 godziny bez snu :gwizdanie: I to z powodu roboty Pstrowski
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czego się nie robi dla kasy czasem :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czego się nie robi dla kasy czasem :gwizdanie: 6ka w totka i jeszcze 34h w robocie :gwizdanie: :polew:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:03_________________________________________________Ktoś jeszcze jest zainteresowany magnesami na auto ? bo zamawiam w poniedziałek[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:07_________________________________________________koszt to 70 zł z odbiorem na zlocie i 78zł z przesyłką - za kpl. oczywiście
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czego się nie robi dla kasy czasem :gwizdanie: dziewczyny przy drogach tez tak sobie to tlumacza :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czego się nie robi dla kasy czasem :gwizdanie: dziewczyny przy drogach tez tak sobie to tlumacza :gwizdanie: życie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Te magnesy brzmią kusząco Ale ja mam flagi i nie wiem czy robić odpust na aucie. Flagi + magnesy to chyba już za dużo. Co do roboty to nie nie miałem szychty 34 godzinnej, jeszcze mnie nie porąbało Szychta była 8 godzina, ale w sumie 34 godziny byłem na nogach bez snu
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jasne, że nie ma co robić festynu - osobiście też mam tylko ramki + magnesy na większe imprezy .............ale jestem z nich mega zadowolony - fajnie wyglądają, widać je z daleka i są mega wygodne
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Noo, magnesy fajnie się prezentują, szczególnie na czarnym aucie
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi już Ci mało koników?
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 chcesz powiedziec ze jakbym wsiadł do Q to bym nie zmienił ?? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi już Ci mało koników? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi już Ci mało koników? :gwizdanie: dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 do rana [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:48_________________________________________________ dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi już Ci mało koników? :gwizdanie: dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi