Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: , Sorki Miron , że przerywam Twój monolog :decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 10:13_________________________________________________

:hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie da się kupić diesla ze stajni audi aby osiągami dorównywał 535d - i to jest :thumbdown:

4.2, 5.0

:hi::kawa:

Opublikowano

nie da się kupić diesla ze stajni audi aby osiągami dorównywał 535d - i to jest :thumbdown:

4.2, 5.0

a gdzie masz takie coś w A4 lub A6 :) - inne fury odpadają - bo to czołgi nie fury :wink4:

Opublikowano

4.2, 5.0

a gdzie masz takie coś w A4 lub A6 :) - inne fury odpadają - bo to czołgi nie fury :wink4:

no wsumie nie napisałeś , że chodzi o silniki w A4 :P
Opublikowano

4.2, 5.0

no nie pisałeś że chodzi ci o A4 A6 :gwizdanie:

...a te 5.0 to chyba na dzień dzisiejszy jest konstrukcyjne mistrzostwo świata

Opublikowano

4.2, 5.0

no wsumie nie napisałeś , że chodzi o silniki w A4 :P

:decayed:

a czy ja wyglądam na kogoś komu pasuje Q7 albo A8 :decayed:

nie pociągają mnie czołgi i pociągi :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 10:33_________________________________________________

4.2, 5.0

pewnie jest mega udane - gdyby jeszcze było wkładane do A6 :kox:

Opublikowano

4.2, 5.0

Pisal :szukaj: :szukaj:

Opublikowano

ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi

pisałem :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 10:37_________________________________________________nie czytacie wszystkiego :bicz:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 10:37_________________________________________________Czester dzięki za przypomnienie :>

Opublikowano

Czester dzięki za przypomnienie :>

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:bry:

Widzę że sezon letni się zaczyna i niektórzy mają niedosyt MOCY :tongue4::polew:

Opublikowano

...........no co :decayed:

skąd ja mam wiedzieć gdzie co pisałem :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 11:02_________________________________________________

:bry:

Widzę że sezon letni się zaczyna i niektórzy mają niedosyt MOCY :tongue4::polew:

kto.......... :shocked:........................... :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 11:03_________________________________________________no tak to już jest :) a że z mocą nic nie zrobię to przynajmniej kosmetycznie wyglądem się bawię :)

Opublikowano

też jestem ciekaw :polew:

Opublikowano

ciekawe jak te twoje lampy teraz wyglądają :gwizdanie:

na pewno fajnie

przeca Miras jest całkiem niezłym "Designer'em" :tongue4:

Opublikowano

tylko żebyś zdążył to dziś poskładać bo mam zamiar zajechać do was

no mam nadzieje - zlot oczywiście na Arenie ( blisko 88 ) więc możesz się nawet przejechać - no chyba, że będę corsą :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 11:14_________________________________________________do Rezacza mi może daleko ale za to jestem strasznym detalistą :)[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 11:14_________________________________________________zaraz jadę po dokładkę zderzaka - już dzwonili, że dojechała :)

Opublikowano

zajedź b7 a lampy zawsze możesz przywieźć w reklamówkach

:decayed: