Guregoru Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 morda wysmarowana niveą i spać Ja też lecę do wyra Do jutra
mech15 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 kur.., nie doszło do mnie żadne powiadomienie, że coś piszecie :kwasny: widzę imprezka się udała, zaraz zabieram się za przeglądanie zdjęć, miron daj namiary na twój wątek, gdzie krolu wklejał foty. aaaaa, i jakiś kolega was namierzył: http://www.a4-klub.pl/smf/14_mili_kamien_slaski-t130756.0.html;new;topicseen#new
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Widze, ze impreza sie udala, szkoda ze nie moglem jechac To ze jestesie gejami to wiem, ale ze pedofilami to nie wiedzialem co chwile zdjecia jakis dzieci :gwizdanie: Miron przelewik poszedl ok
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Krolu, Keżor i inni - dajcie foty, które macie z wczorajszej imprezy do galerii ślaskiej - bo wszędzie śmigamy, imprezujemy a tam nic się nie dzieje i nie przybywa. A następnym razem jak pojedziemy to musimy zabrać swój sprzęt - krzesła , grill i inne
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 10:22_________________________________________________PRZYPOMINAM ŻE W PIĄTEK UPŁYWA TERMIN WPŁAT ZA URODZINY
dawcav6 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam wszystkich a ja myślałem że tylko mnie morda piecze :gwizdanie: i jeszcze glaca przypieczona
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam wszystkich a ja myślałem że tylko mnie morda piecze :gwizdanie: i jeszcze glaca przypieczona :decayed:
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Najlepsze było dzisiaj jak poszedłem do ASO po śruby :gwizdanie: babka mnie zapytała gdzie byłem na wczasach że tak mnie spaliło a mi do śmiechu nie jest
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Najlepsze było dzisiaj jak poszedłem do ASO po śruby :gwizdanie: babka mnie zapytała gdzie byłem na wczasach że tak mnie spaliło a mi do śmiechu nie jest no ja też jakiś wynalazkiem co chwilę twarz smaruję bo jestem czerwony jak rak
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 najlepsze jest to że jak chciałem się opalić to lipa, nie łapało mnie, a teraz? dopiero w robocie mnie wyśmieją, będę miał nową ksywę, solarmen
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a ja jestem - czego nawet wczoraj nie czułem - ale znowu nie do przesady - moze dlatego, że jednak jakiś czas siedziałem w aucie
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a ja jestem - czego nawet wczoraj nie czułem - ale znowu nie do przesady - moze dlatego, że jednak jakiś czas siedziałem w aucie prawie cały czas siedziałeś w aucie
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a ja jestem - czego nawet wczoraj nie czułem - ale znowu nie do przesady - moze dlatego, że jednak jakiś czas siedziałem w aucie prawie cały czas siedziałeś w aucie a jak nie siedziałem to pchałem
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a ja jestem - czego nawet wczoraj nie czułem - ale znowu nie do przesady - moze dlatego, że jednak jakiś czas siedziałem w aucie prawie cały czas siedziałeś w aucie a jak nie siedziałem to pchałem dokładnie wszystko jest udokumentowane widzę że za miesiąc w kamieniu pojawią się ciekawe auta...Patrox ma być :> to może pomyśl nad startem z jego wozem :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi