Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 po robocie :gwizdanie: gdzie jest ten nowy różowy chudy gej? Pewnie daje....... buahahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 spadam bo jakoś się mocno zaróżowiło aż mnie mdli :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Pucek - jak Ci pewnie wiadomo wczoraj na równi z zwodami w Kamieniu były zwody na Bemowie - oczywiście na większym poziomie. Właśnie sobie siedzę, przeglądam fury, osiągane czasy i podział na klasy i jestem w ciężkim szoku - jeżeli nigdzie nie popełniłem błędu to najlepszy czas w klasie w której bym startował był gorszy od najlepszego mojego.Ogólnie startowało 9 aut z czego połowa miała czasy o wiele, wiele gorsze. Kurcze.....................może jednak za miesiąc znowu będę startował................ ............ale wtedy troche lepiej się przygotuje sprzętowo [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________ spadam bo jakoś się mocno zaróżowiło aż mnie mdli :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 chciałbyś Ty różowy gejku sam se :polew: Sam nie sięgnę a nie zrobię tego co ty i nie wytnę sobie tych dwóch dolnych żeber A to się już orientowałeś co byś musiał zrobić do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 spadam bo jakoś się mocno zaróżowiło aż mnie mdli :sick3: A co ty gadasz przecież jest całkiem normalnie, tak jak zawsze tylko trochę więcej osób siadło na Śląskich [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:00_________________________________________________ chciałbyś Ty różowy gejku sam se :polew: Sam nie sięgnę a nie zrobię tego co ty i nie wytnę sobie tych dwóch dolnych żeber A to się już orientowałeś co byś musiał zrobić do tego Tak Pucek mi powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Gregor - sprawdź sobie w jakiej klasie byś startował na bemowie, ile w tej klasie startowało aut i jakie czasy robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Guru Miron, no nie gadaj, zajrzę w weekend do tych wyników, może bym też jednak wystartował sprzęgło chcę teraz robić więc jest szansa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________to prawdopdobnie moja klasa (street diesel )- koleś z 1 miejsca ma gorszy czas od mojego ( oczywście trzeba brać pod uwagę, że były tam inne warunki ) http://www.sss.org.pl/timingdb.php?view=250410 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 23-25 Maja na Nurburgringu zmierzą się: Fiat 126p i Ferrari 430 Scuderia http://www.gt-nurburgring.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Gregor - sprawdź sobie w jakiej klasie byś startował na bemowie, ile w tej klasie startowało aut i jakie czasy robili Mógłbym startować albo w klasie FWD Turbo, albo FWD Street. W obydwu klasach większość rywali byłaby poza moim zasięgiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Gregor - sprawdź sobie w jakiej klasie byś startował na bemowie, ile w tej klasie startowało aut i jakie czasy robili Mógłbym startować albo w klasie FWD Turbo, albo FWD Street. W obydwu klasach większość rywali byłaby poza moim zasięgiem :gwizdanie: słabe to masz :gwizdanie: a na poważnie to ja bym chyba tylko objechał te nexie które tam startowały :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na poważnie to ja bym chyba tylko objechał te nexie które tam startowały :polew: A i to jest wątpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na poważnie to ja bym chyba tylko objechał te nexie które tam startowały :polew: A i to jest wątpliwe zdupiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na poważnie to ja bym chyba tylko objechał te nexie które tam startowały :polew: A i to jest wątpliwe zdupiaj Czyżby czuły punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na poważnie to ja bym chyba tylko objechał te nexie które tam startowały :polew: A i to jest wątpliwe zdupiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście ja się nie ścigam i nie napinam jak będę robił Mirona i gregora to będę się napinał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi przynajmniej jakoś jeździ i jakoś wygląda :gwizdanie: Ale ja się nie mam zamiaru ścigać ani napinać na mieście A co w takim bądź razie ty robisz na mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi