diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 albo IQ , wszędzie zaparkujesz i moc porównywalna z Twoim albo IQ , wszędzie zaparkujesz i moc porównywalna z Twoim :polew: :gwizdanie: mój przynajmniej jeździ :evil: :evil: :evil: :evil: :polew: :polew: :polew: ;( ide na ełu to ja też - za tobą w ogień :pociesz: Geje kolego to jest przyjazn sam jestes GEJ[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 19:50_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 kolego to jest przyjazn sam jestes GEJ[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 19:50_________________________________________________ :polew: No ja to wiem z Puckiem :polew: Ale że wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Geje sam się prosiłeś o skwitowanie Ciebie:byłeś kiedyś na d*pach z nami? sam sobie odpowiedz i zastanów się kto tu jest gejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Geje sam się prosiłeś o skwitowanie Ciebie:byłeś kiedyś na d*pach z nami? sam sobie odpowiedz i zastanów się kto tu jest gejem :polew: :polew: dobrze ze sie z wami pare razy pokazalem to mam spokoj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 sam się prosiłeś o skwitowanie Ciebie: byłeś kiedyś na d*pach z nami? sam sobie odpowiedz i zastanów się kto tu jest gejem Krolu ja na d*py chodzę sam bo jak ty idziesz to i tak nikomu się nie udaje żadnej wyrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 sam się prosiłeś o skwitowanie Ciebie: byłeś kiedyś na d*pach z nami? sam sobie odpowiedz i zastanów się kto tu jest gejem Krolu ja na d*py chodzę sam bo jak ty idziesz to i tak nikomu się nie udaje żadnej wyrwać chyba ci się coś pomyliło ja laskę wyrwałem właśnie w czekoladzie..., a teksty z filmu "chłopaki nie płaczą" już są nie modne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chyba ci się coś pomyliło ja laskę wyrwałem właśnie w czekoladzie..., a teksty z filmu "chłopaki nie płaczą" już są nie modne :gwizdanie: Ty może i tak ale nikt inny już nie a co do tekstu to może i nie modne ale za to w 100% pasuje do sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chyba ci się coś pomyliło ja laskę wyrwałem właśnie w czekoladzie..., a teksty z filmu "chłopaki nie płaczą" już są nie modne :gwizdanie: Ty może i tak ale nikt inny już nie a co do tekstu to może i nie modne ale za to w 100% pasuje do sytuacji ehh nie masz racji... ale luz jesteś git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chyba ci się coś pomyliło ja laskę wyrwałem właśnie w czekoladzie..., a teksty z filmu "chłopaki nie płaczą" już są nie modne :gwizdanie: Ty może i tak ale nikt inny już nie a co do tekstu to może i nie modne ale za to w 100% pasuje do sytuacji ehh nie masz racji... ale luz jesteś git Oj Krolu przecież się z tobą droczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Oj Krolu przecież się z tobą droczę winny sie zawsze tłumaczy :naughty: siema z wieczora :hi: (Krolu chłodnica klimy) ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 koledzy Spoko ciebie też lubię winny sie zawsze tłumaczy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 winny sie zawsze tłumaczy :naughty: lubisz to :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Oj Krolu przecież się z tobą droczę winny sie zawsze tłumaczy :naughty: siema z wieczora :hi: (Krolu chłodnica klimy) ;( uuuuuuuuuu ;/ ale co jest mokra czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 uuuuuuuuuu ;/ ale co jest mokra czy co? puszcza dzisaiaj nabiłem i jest Cool ,ale jak długo wytrzyma :mysli: .trzeba myslec o nowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 uuuuuuuuuu ;/ ale co jest mokra czy co? puszcza dzisaiaj nabiłem i jest Cool ,ale jak długo wytrzyma :mysli: .trzeba myslec o nowej ale to robiłeś test UV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 uuuuuuuuuu ;/ ale co jest mokra czy co? puszcza dzisaiaj nabiłem i jest Cool ,ale jak długo wytrzyma :mysli: .trzeba myslec o nowej ale to robiłeś test UV? no właśnie przez test wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 lubisz to :bicz: Zapomniałeś dodać "suko" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zapomniałeś dodać "suko" :polew: co za koles :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zapomniałeś dodać "suko" :polew: co za koles :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi