keżor Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Miron , ja dalej uważam , że czarny znaczek jest koks
A4 Mario Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Koksiarskie Fele.... i to jest to a nie pod kolor czyli czarne...
Bulik Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Koksiarskie Fele.... i to jest to a nie pod kolor czyli czarne... ale tan znaczek
A4 Mario Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Koksiarskie Fele.... i to jest to a nie pod kolor czyli czarne... ale tan znaczek Fele Gleba no i znaczek... jak dlamnie mega... usunoł bym tylko logo merca...
Pucek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 siemacie imprezowicze ten weekend idę w mega hardcore zero alkoholu :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 siemacie imprezowicze ten weekend idę w mega hardcore zero alkoholu :gwizdanie: no jakos w to nie wierze ty bez alko nie dasz rady
Pucek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 siemacie imprezowicze ten weekend idę w mega hardcore zero alkoholu :gwizdanie: no jakos w to nie wierze ty bez alko nie dasz rady przy takiej " muzyce " nie muszę pić
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 przy takiej " muzyce " nie muszę pić ty techno mule
Pucek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hardcore mule jak już :gwizdanie: techno to będzie w listopadzie, na Mayday :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hardcore mule jak już :gwizdanie: techno to będzie w listopadzie, na Mayday :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ja tam się już na tych pośrednich gatunkach nieznam ta to ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hardcore mule jak już :gwizdanie: techno to będzie w listopadzie, na Mayday :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ja tam się już na tych pośrednich gatunkach nieznam ta to ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie: w czerwcu będzie Riverside Motherfucker spadam na nockę
diman Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hardcore mule jak już :gwizdanie: techno to będzie w listopadzie, na Mayday :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ja tam się już na tych pośrednich gatunkach nieznam ta to ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie: na urodzinach bedzie freestyle
Kędzior Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hardcore mule jak już :gwizdanie: techno to będzie w listopadzie, na Mayday :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ja tam się już na tych pośrednich gatunkach nieznam ta to ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie: na urodzinach bedzie freestyle chyba hardcore :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:58_________________________________________________ spadam na nockę szczęść Boże bracie górniku
keżor Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 jutro spocik normalnie? , zwariowanie :cwaniak1:
SoMeS Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 , zwariowanie :cwaniak1: w sumie to liczyłem na taką odpowiedź tylko nie spodziewałem się tego akurat po Tobie
Guregoru Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 dobry wieczór jutro spocik normalnie? Syn marnotrawny wrócił
Rekomendowane odpowiedzi