Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Fajnie to wygląda ale jakoś mi drewno bardziej pasuje
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no a mnie wkurza własnie zwłaszcza ten środkowy dekor... w aucie robionym na sportowo bardziej troche mi drewno nie pasuje
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Wiesz ważne co kto lubi i jak to komu pasuje
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ktoś jeszcze może się wypowie? Guru mi nie pomógł
krolu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Fajnie to wygląda ale jakoś mi drewno bardziej pasuje Daj spokój Guru meblościankę to można miec w pokoju, Somes a nue lepiej takie gładkie "aluminiowe" ? Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:33_________________________________________________idę spać ..
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no właśnie to mi się bardziej podoba bo zaczynam powoli maxymalnie ściemniać środek.... pójdzie jeszcze czarna podsufitka i jej elementy od eSy w następnej kolejności i zacznie się polowanie na czarną skórkę ok to wymieniam się na to
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Guru mi nie pomógł Fajnie to wygląda ale jakoś mi drewno bardziej pasuje Daj spokój Guru meblościankę to można miec w pokoju To też ale w aucie masz się czuć niby jak u siebie nie a ja tam mam meble w domu:decayed:
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 E to nie ja to Krolu mnie się tak łatwo nie da pozbyć
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 hehe krolu to może się przeniesie na inne forum niedługo to będzie spokój :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 No największy spamer odejdzie :gwizdanie: :polew:
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 będziemy wtedy stawiać browary co 10 stron :> [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:52_________________________________________________keżor i piterra... co podglądacie? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Ech nie wiem czy nawet co 1 stronę nie będzie za rzadko
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Somes, bierz te listwy i jak coś to da sie z nich zrobić Alu , baaa , nawet sie je da na lustro wypolerować , przywioze w piątek listwe pokazać co zrobiłem u siebie i chyba tak zrobie ze wszystkim. i oczywiście jak coś to moge Ci pomóc z wymianą bo jest troche pierd...nia sie z jedną zawleczką od tej najdłuższej listwy (też miałem drewno )
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oooo keżor z nieba mi spadasz.... na lustro powiadasz? aaaa mniam [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:56_________________________________________________będę się widział cały czas? buehehe :polew:
piterra Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Somes to narcyz :polew: :polew: i nie pytaj się o wszystko czy możesz sobie zamontować albo czy to jest ładne ....oj oj jak przedszkolak .... bo jak tak dalej pójdzie to zaczniesz się pytać czy możesz iść się wysiusiać :polew: :polew: Miron i Krolu - OSTRZEŻENIE jak jeszcze mi tu będziecie przez tyle stron dyskutować o tym kto, gdzie, na jakim forum, w jakim mieście to................... zaproszę moich kolegów (tych z którymi właśnie dyskutowałem na częstochowskich o .pl i .eu ) i zrobimy z wami porządek :decayed: :decayed: M@rk czytaj wszystkie strony :evil: Odnośnie STREFY to najpóźniej możemy tam pajacować do 21:00 bo o 22: 00 jest zmiana zmian i między 21 a 22: 30 jest tam większy ruch (znaczy wogóle jest ruch)
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 pittera nie przesadzaj po prostu nie potrafiłem się zdecydować ok keżor to bierz tą listwe i ten przycisk za dyche na spota to postaram się być na stówe!
piterra Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 pittera nie przesadzaj po prostu nie potrafiłem się zdecydować to kup kiste piwa i zadzwoń po mnie żebym Ci pomógł wybrać które pierwsze otworzyć :kox: :decayed: :polew: i ku..a pisz poprawnie mój nick
SoMeS Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Piterra nie da rady bo zanim dojedziesz to ja taką skrzynke obracam :polew:
piterra Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ostatnie ostrzeżenie S_M_S pisz poprawnie mój nick bo się wqrw.am
Rekomendowane odpowiedzi